:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Dun dar gelen pantolonum vardi onu giydim rahatca oldu o sirada merdivenci kadin geldi su istedi noldu sana zayiflamisdin derken apartmandan gecen komsu duydu ida dedi yuzun kuculmus 5 kilo gitti artik belli olmaya basladi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohh maşallahh:nazar:

Evi supurdum silerken kizim ne varsa kovaya atmis kizdim uyutuyorum simdi uyusun bende foto koyayim

ayy canım kıyamam kızma annesi şimdi tam oynama zamnları sanada kolay gelsin :16::16:

Evet miden gitmis baya masallhhhh

midelern küçüldüğünn resmidir haayyddi gözümüz aydınn

kesinlikle bol su ve protein tatlımmm

kız kıyafetli tartılan varmı aranız da ben en fazla iç çamaşırlarıyla tartılırım....kıyafet kaç gr farkediyodur kim bilir moral bozmamamk için nüüü oluunnnuuzzz

aynen benmkide ilk aldığımda sıkıyodu şimdi düşecek gbi olyo daraltıcam tabi ilk aldığımda 79 kilo falandım

inşallah yaa çok heveslendm şimdi 40 beden olaydımmm...oranje 36 gymeye başlamış bravvvooo

yeşil çayı hep unutuyorum ya yarın elime yazayım bari unutmamak için

fotot da cidden göbek bölgesi bol gelmiş kıyafetnn harikaaa
canlarım tşk ederim :21::21::21:

Ogle yemgim
Salata

Komsum dolma yapmis cagirdi off daha yeni yemistim o yuzden yemk yemiycm orda sadece 2 tane yerim napiym

ben hep kiyafetle tartiliyrm ustumde hirka varsa sadece onu cikaririm

Bende oyle yapiyorum
Gunluk kiyafetlerim zaten esorfman swit oluyo hafif seyler ama kot agir geliyor disari cikarken giydiklerimde 500 gr oynuyo bazen

Ogle yemgim
Salata

Komsum dolma yapmis cagirdi off daha yeni yemistim o yuzden yemk yemiycm orda sadece 2 tane yerim napiym

Degisiklik olur git.kendine hakim olursun alistik artik canim

Ahh o kadr kilo verdik biri cikipta sen zayiflamissin demiyr esim haric cok uzuluyrm yaa

Kesinlikle kıskançlık başka hiçbir açıklaması yok.Kilo vermişsin demiyorlar yüzün çökmüş diyor fesatlar.:37:

Kahvaltıyı geç yapınca ara da gecikti

Ara

3 çiğ köfte

3 marul

1 bardak ıhlamur-kuşburnu karışımı

ayy canım kıyamam kızma annesi şimdi tam oynama zamnları sanada kolay gelsin :16::16:

Emzik ,toka ne bulsa atmis zilli
Evi supururkende supurgeye oturuyo yada sehpa gibi kullaniyor ustune ne bulsa koyuyor:)
Ben yapiyorum arkamdan bozuyor
Bi saatlik isi aksama kadar bitirtmedigi gibi bide bozuyor:):emir_bebek:

Kesinlikle kıskançlık başka hiçbir açıklaması yok.Kilo vermişsin demiyorlar yüzün çökmüş diyor fesatlar.:37:

Ara

3 çiğ köfte

3 marul

Banada verme daha iyisin yuzun cokuyo vs diyolar
Sanki 38 den 34e dusmusum gibi laf ediyolar kiskanclik tabi abartilcak kadar vermedimki durayim:27:

Banada verme daha iyisin yuzun cokuyo vs diyolar
Sanki 38 den 34e dusmusum gibi laf ediyolar kiskanclik tabi abartilcak kadar vermedimki durayim:27:

Kilo aldıkça insanın yüzü beyazlıyor,verdikçe o beyazlık gidiyor.Yani ben de öyle en azından.:40:

Geçen annemle gezmeye gittim.Yengemle misafirler yarım leğen kısır yedi.:53:Bulaşık leğeni gibi bir şeye yapmış babaannem,onlar yedikçe ben yemekten soğudum.:1:
Ölçülü yemek gibisi yok.

kızlar ben geldim çok karşıktı sabhe herşey birde üstüne oğlum kusması vardı hast götrüdüm geldim.ne yedim ne ettim bilmiyorum.. bugünü saymıyorum .. iş yerindede baya sorunla rvar bu gün çok stres içindeyim .. yarın olsunda bi kendime geleyim.

kızlar ben geldim çok karşıktı sabhe herşey birde üstüne oğlum kusması vardı hast götrüdüm geldim.ne yedim ne ettim bilmiyorum.. bugünü saymıyorum .. iş yerindede baya sorunla rvar bu gün çok stres içindeyim .. yarın olsunda bi kendime geleyim.

Çok geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun canım.:31:

Ara

3 çiğ köfte

3 marul

hakkaten ya bana da herkes yüzden vermesen keşke çökmüşn diyolar sanki elimde de hem makyajla canlandırırız yüzü fiziğe çare yok...tabi özellikle kilolular söylyo bunu sonrada bende diyetisyene gtcem yapamıyorum diyo töbe töbe

canım benim hoşgeldin,
paşamın nesi var.teyzesi yesin onu aman dikkat et.havalar bir öyle bir böyle..öpüyorum canımsınız geçmiş olsun..

öğle yemeğim saat 2 de 1 tabak kuru sebze haşlaması yoğurtla beraber:47::49::49::51::52::54:kısslarr bunları oğluşm yaptı heveslenmiş grnce bende yapcam dedi yumurcak ana sınıfına gdyo oğlum

oranje geçmiş olsun canm çocukların hasta olması fena oluyo inşallh çabuk atlatır acill şifalar

Back
X