32+5 haftalik gebelik el ve ayakta kaşıntı yardimmmm

Gamze020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
1.302
1.174
63
34
Selam kızlar 33.haftanın içindeyim 1 haftadır el ve ayaklarım isilik gibi kaşıntı oldu kasidikca su topluyor ve acıyor hiç hayatımda olmadım böyle şey . Hastaneye de gittim kremler verdiler igne oldum avil geçmiyor nolur başına gelen varmı yardimci olun

Böyle oldu iste sadece el ve ayaklarımda var

Eklentiler

• 20180713_071247-1-1.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 150
Canım hiç bilgim yok ama geçenlerde bi doğum öyküsü okurken gözüme çarpmıştı, gebelik kolestazı geçirdiğinden bahsetmişti ve seninkine benzer şikayetleri vardı. Bir araştır istersen, şimdiden geçmiş olsun :)

Araştırdım canım onun için testler yapıldı zaten idrar kan testinde bakildi ayrı karacigerle ilgili olanda yapıldı sonuçlar normal hep anlamıyorum

Araştırdım canım onun için testler yapıldı zaten idrar kan testinde bakildi ayrı karacigerle ilgili olanda yapıldı sonuçlar normal hep anlamıyorum
Anladım canım valla daha hiç gebelik yaşamadım, aklıma bir şey gelmiyor inşallah sağlıcakla alırsın kucağına :)

Merhaba,kan değerinizde alt ast değerlerinize baktırdınız mı?

Bi arkadaşımın da oldu .kullandığın kan ilaçları falan var mı. İlaçlardan birini bırakınca geçti onun belki öyle bi şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…