Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke 7 kiloda kalsaydımÇatlaklar oluştu mu ben 7 kilo aldım 31+5 oldum Allah'a şükür iyi gidiyor karnım büyüdü ama artık uyurken rahat pozisyon alamıyorum :) sizde durumlar nasıl
Kaçıncı haftasin canimKeşke 7 kiloda kalsaydım
Artık yatakta dönerken nefesim kesiliyor gibi geliyor her yerim şişti.
Nazar değmesin, yağ ve kremleri aklıma geldikçe sürdüm haftada 1 ancak ama hiç çatlama olmadı.
36. Haftada artık hızlıca geçsin diye dua ediyorum. Her gün bir yerimin ağrıması dert olduKaçıncı haftasin canim
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum aslında herşeyi yiyorum ama oruç tutacakmisiniz acaba ben tutmak istiyorum bebek son aylarda kilo alıyor diyorlarbugün tam 31. hafta doldu ben de 68le başladım 75im. 7 kilo almışım. annem son 3 ay 15 kilo aldım öncesinde hiç almamıştım dedi ama inşallah ben öyle bi şey yaşamam son 9 haftayı inş toplamda 10 kiloya tamamlayarak kapatırımkilo insanı çok ağırlaştırıyor ve bele baskı arttıkça ağrılar da konforu çok bozuyor.
Ay sonlara yaklasmissin Rabbim kolaylık versin inşallah hareketler gitgide belirginleşiyor bu beni çok mutlu ediyor geceekten Allah'ın bir mucizesi36. Haftada artık hızlıca geçsin diye dua ediyorum. Her gün bir yerimin ağrıması dert oldu
Hem son ay kilo aldıkça kendimi kötü hissediyorum artık sankii hep böyle kalacakmışım gibi![]()
yok ben oruç tutmayı düşünmüyorum sürekli su içiyorum ve gün içerisinde demir için vitamin vs alıyorum. aynen bebek son aylarda kilo alıyormuş. bebek ortalama 2 kilo daha alacak diye tahmin ediyorum, şu sıralar 1,5 kilo civarı olduğunu varsayarsak. bakalım 10 kiloda kalmak için kendimi aç bırakacak değilim ama yine de kontrollü olmakta fayda var.Ben de dikkat etmeye çalışıyorum aslında herşeyi yiyorum ama oruç tutacakmisiniz acaba ben tutmak istiyorum bebek son aylarda kilo alıyor diyorlar
Evet en azından sağlıklı beslenin e kilolar daha cok bebeğe gidiyor ben suyu çok az içiyorum gerçekten vicdanım hiç rahat değil o konudayok ben oruç tutmayı düşünmüyorum sürekli su içiyorum ve gün içerisinde demir için vitamin vs alıyorum. aynen bebek son aylarda kilo alıyormuş. bebek ortalama 2 kilo daha alacak diye tahmin ediyorum, şu sıralar 1,5 kilo civarı olduğunu varsayarsak. bakalım 10 kiloda kalmak için kendimi aç bırakacak değilim ama yine de kontrollü olmakta fayda var.
Yarın 32. Haftaya giriyorum desene esas maraton şimdi başlıyor32-34 ten sonra ağırlaşma hissedilir hale geliyor.
Ben 32den sonra pert olmuştum hatta kanuni doğum izni 32de başlıyordu. Varmış bir hikmeti dedimoturamadım sandalye battı. Kalkamadım karnım ağır geldi. Yürümek iyi geliyordu bir tek hiç sabit duramıyordum
![]()
Evet kilo almaman avantaj ben de 14 kg ile tamamlamıştım. Muhtemelen senin de 12 kg falan olur max. Kilo ekstra yük oluyor insana.Yarın 32. Haftaya giriyorum desene esas maraton şimdi başlıyor
Evet ins daha fazla almam.ama son aylarda daha hızlı kilo alınıyor sanki sanki daha çok alcakmisim gibiEvet kilo almaman avantaj ben de 14 kg ile tamamlamıştım. Muhtemelen senin de 12 kg falan olur max. Kilo ekstra yük oluyor insana.