32.haftadayım bebeğim 1650 gram çok zayıf yardım.....

buket20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
75
1
36
İzmir
kızlar doktor 1650 gram dedi çok üzüldüm zayıf nasıl besleyebilirim kendim 10 kilo aldım ama çok iştasız bir hamileyim nasıl olcak
lütfen yardım edinn....

Son düzenleme:
bide bebeğim ayakları kaburgama batıyo oturunca acaba bebeğe zararı olurmu çok canım yanıyo bazen...

Selam canim bebegin o kadarda zayif degil bazi bebekler son haftalarda Birden Kilo alir hem doktorlar bazen yanilabiliyor onemli olan saglikli olsun dogdukdan sonra zaten sen onu beslersin Bende ayni 32 haftalik hamileyim benimde kaburgalrima batiyor normal ve hicbir sey olmaz korkma onlar suyun icinde Plastik kadar esnek:)) allahin izniyle

merhaba.hiç problem yapma bebekler genelde son ay içerisinde fazla kilo alıyorlar.tabii bu senin için de geçerli.ben balık yağı kullanmıştım.doktor kontrolünde kullanırsan bebek için faydalı.hem zaten doğduktan sonra öyle ya da böyle mutlaka kilo alıp büyüyorlar.sen sıkıntı yapıp kendini de bebişi de üzme.

hergün muz yiyorum yumurta yiyorum kilo alsın diye inş. bakalım alır canım oğlum boyu önden gidiyo dedi doktor

arkadaşlarında dediği gibi son ayda toparlar kendisini,
sen yeterli besinleri alıyorsan sorun değil,önemli olan sağlıklı olması.
bebek kilo alsın diye çok yeme,bence sen alırsın sonra vermek zor olur.

canım ben 1750 gram doğmuşum görmeye gelmiyolarmış bişe olur die bana düşün bi anne için nasıl durum ama sonra mamaya düşmüşüm kiloları almışım rahat ol bol bol meyve tüket özelikle elma diyolar

Back
X