32 haftalığım ve hergün türkkahvesi yiyorum

direk içmeyi denesen türk kahvesini ben araştırdım normal kahvelerden daha az kafeini bir iki bardak içebilirsin fazlada abartmadan tabi

kızlaar kahveyi yemezsem bi garip oluyorum kedimi durduramıyorum yiyorumm ama zaralımıdır sizce nasıl bırakırım

Aaaa ablamın kızı şu an 10 yaşında ona hamileyken oda türk kahvesi yiyordu engel olamıyordu kendine.Kızı doğdu daha aylık bebekken evde kahve içildiğinde fincanlara saldırıyordu kokusunu alınca durduramıyorduk kızı valla.Ablamda ve kızında bir problem yoktu ama bence kafein hamileler için zararlı.Bence çok canın çekiyorsa azıcık ttadımlık ye ama sakın abartıpta kaşık kaşık yeme

ayyy bende de son aylarda olmuştu...kahvenin telvesini normalde hiç sevmem ama o zaman benim için vazgeçilmezdi:))
hatta kahve kavanozunu açıp koklayıp duruyordum::)dayanamayıp çiğ falan yediğimde oluyordu abartmıyorum:)
kızımda da hiç bir sağlık problemi olmadı çok şükür..ama bunun sebebi hgb nin düşük olmasymış.öyle duymuştum:)

tek zararı uyku tutmaz,telvenin uyarıcı etkisi var...ben hergün iki fincan içerim,hamileyken kokusundan tiksinmiştim ilk aylarda...sonra ara ara canım çektikçe içmiştim...

bence fazlal tüketilmesi zararlı diye biliyorum bende hamile kaldığımdan beri nescafe çok hoşuma gidiyor ama eşim izin vermiyor içmeme tabi arada bir canım çok çekerse içiyorum ama sizin durumunuzuda çok iyi anlıyorum benim komşum hamileliklerinde toprağı çok yerdi en azından kahveyi toprağa tercih ederim allah yardımcımız olsun

bebeğe giden besin kanalında bir filtre var. bu filtrede zararlı olan tüm maddeler takılıyor. filtre geçmelerine bebeğe ulaşmalarına izin vermiyor.
bu filtreden geçemeyen 2 madde var. biri nikotin (aklı başında bir anne zaten almaz), diğeri kafein
kafeinin fazla tüketimi zararlı. haftada 2-3 fincan öneriliyor türk kahvesi.
bunun yerine süre kahve falan deneseniz daha faydalı olacaktır...

ablamda hamilyken sizin gibi kahve yiyordu
maşallahh bir kızı oldu koca koca siyah gözleri var
dersleride çok iyi ablam hep kahveye buluyor
en çok yediği şey kahveymiş
inş. bebişinize bir zararı olmaz canım

canım umarım bişey olmaz ama doktoruna söyledin mi bu gtarz şeyler genelde belli bir vitaminin eksikliğinde olur belki sana vitamin takviyesi yapar...

valla annem bendede çok yemiş içmiş kahveyi hatta babamla kahve içtiklerinde babamın gözünün içine bakarmışki telvesini içmesinde ben sıyırayım oraları diye:) bende tam bir tosuncuk doğmuşum çok şükür bir sağlık sıkıntısıda yaşamamışım bebekken halada tosuncuk olarak devam ediyorum hayatıma :)

abartmadığın sürece bişey olmaz arkadaşım..ben hergün nescafe içmiştim oğlum çok sağlıklı maş..ablamda türk kahvesini hem içerdi hemde arada parmak parmak yerdi..onun oğluda çok sağlıklı..

Merhaba,
Benim annem de her üç gebeliğinde hep kahveye aşermiş. Bizler çocukları olarak sağlıklıyız ancak özellikle ablam ve ben biraz sinirli bir mizaca sahibiz. Acaba annem çok kafein aldığı için mi böyle olduk???? Neyse ben de ilk çocuğumda bir süre kahve yemiştim ve bir süre de karanfil !!! neyse ki sonra bıraktım.Sana da iradene hakim olup bırakmanı tavsiye ederim...

Back
X