32 haftalık 2014 hamileler merhaba

sen baya hazırlamışın bebek çantasını canım ben daha hç bir şey koymadım kıyafetlerini bile yıkamadım bezi alınacak biberon falan almadım çok eksiklerim var onları tamamlamam lazım peki ya kendin için çanta yaptın mı canım hasta pezi çamaşır gecelik falan ?:16:

sen baya hazırlamışın bebek çantasını canım ben daha hç bir şey koymadım kıyafetlerini bile yıkamadım bezi alınacak biberon falan almadım çok eksiklerim var onları tamamlamam lazım peki ya kendin için çanta yaptın mı canım hasta pezi çamaşır gecelik falan ?:16:

daha ben de hazırlamadım çantamı felan, senin gibiyim yani:)ama biberon hasta bezi çocuk bezi onları felan aldım, hastane çıkış seti...benim pijama takımım kaldı almam gereken,yavaş yavaş hazırlamamız lazım ama zaman geçiyor,bu arada defne hastanesine devam ediyormusun halen?

daha ben de hazırlamadım çantamı felan, senin gibiyim yani:)ama biberon hasta bezi çocuk bezi onları felan aldım, hastane çıkış seti...benim pijama takımım kaldı almam gereken,yavaş yavaş hazırlamamız lazım ama zaman geçiyor,bu arada defne hastanesine devam ediyormusun halen?

hayır canım devam etmiyorum bayramdan önce kanamam oldu benim sabah altı gibi ve defnede nöbetçi kadın doğum doktoru bile yoktu üstelik telefonunada bir türlü ulaşamadım devletin aciline gitmek zorunda kaldım hastahaneden çıktıktan sonra doktoruma soracaklarım vardı ve ben hç ulaşamadım bir dahada gitmek istemdim valla doktor konusunda çok muzdaripim ne yapacağımı bilmiyorum akademi hastahanesi öyle defnedeki doktorlar böyle :44:

bende ana kuçağını çantasını battaniyesini hastahane çıkışını falan aldım bebeğin kıyafetleri hazır ama çantaya koymadım elbiselerini yıkamadım falan canım ya :16:

merhaba benim bebeğimde 32hafta 5günlük kızım olcak doğum 6ocak2014 te gözüküyo geçen hafta kilosu 2.111gr ölçüldü
Ay ayni gun dogum yapacagiz seninle:) benimki biraz tombis doktor normal dogum yapamazsin boyle giderse dedi. 33+3deyim su an ve bebegim 2.6 kg. 35. haftalik gibiymis. korkuyorum sezaryandan cok. onumuzdaki 7 hafta ac gezmem gerek bebek cok buyumesin diye, doktora dedim yemezsem nasil kilo alacak bebek diye. sende depo cok ondan yer o dedi haha sinirim bozuldu.

sol lateral ventrikül die bi başlık var onun altına yazmıştım msj.22 haftalıkken beyninde kist var dediler bir ay sonra o kist eridi bu seferde sol beyin omurilik sıvısında genişleme var geçirmiş olduğum enfeksiyondan bebeğin etkilendiğini söyledi doktor 9mm ölçüldü o sıvı iki hafta önce gittiğimdede bebeğin pozisyonundan dolayı göremedi bu haftabidaha kontrolumuz var ve temennimiz o ölçülerin büyümemiş olması oğlumada down sendromu demişlerdi maşallah şimdi zehir gibi aklı var bilmiyorum işte insan kafaya takıyo yinede

gecmis olsun umarim gecer biran once bu problem.

merhaba benim bebeğimde 32hafta 5günlük kızım olcak doğum 6ocak2014 te gözüküyo geçen hafta kilosu 2.111gr ölçüldü

umutboran seninle eğer bebeişlerimiz gelirse aynı gün doğum yapacaz allah nasip ederse bende daha hiiiiiç bişe hazr deil ne canta ne valiz sölemesi ayıp biraz maddi durum yok o yüzden eşimin akrabalar saolsun hep getirdiler beşiğini birisi verecek bakalım gerisini nasıl halledecz bu benim ilk bebeğim isterdimki herşeyini yapayım edyim amannnnnnnnnnnnnn neyse yaa hayırlısı ile benim melek kızımmmmm gelsinde ben onu eteğimede sarar büyütürüm.yarın kontrolümüz var bakalım kızımızın durumu nedir ne deildir.

hayır canım devam etmiyorum bayramdan önce kanamam oldu benim sabah altı gibi ve defnede nöbetçi kadın doğum doktoru bile yoktu üstelik telefonunada bir türlü ulaşamadım devletin aciline gitmek zorunda kaldım hastahaneden çıktıktan sonra doktoruma soracaklarım vardı ve ben hç ulaşamadım bir dahada gitmek istemdim valla doktor konusunda çok muzdaripim ne yapacağımı bilmiyorum akademi hastahanesi öyle defnedeki doktorlar böyle :44:

bende ana kuçağını çantasını battaniyesini hastahane çıkışını falan aldım bebeğin kıyafetleri hazır ama çantaya koymadım elbiselerini yıkamadım falan canım ya :16:

Yaaaa çok üzüldüm,bir de özel hastane işte hatay bu konuda gerçekten çok zayıf,özel hastane anlamında...

ben de 32+3 şuan. bu hafta doktora gidicem çalışabilir kağıdı almak için ben 14 kilo aldım kızımın kilosunu henüz bilmiyorum. kızımın adı çağla:49:

Ay ayni gun dogum yapacagiz seninle:) benimki biraz tombis doktor normal dogum yapamazsin boyle giderse dedi. 33+3deyim su an ve bebegim 2.6 kg. 35. haftalik gibiymis. korkuyorum sezaryandan cok. onumuzdaki 7 hafta ac gezmem gerek bebek cok buyumesin diye, doktora dedim yemezsem nasil kilo alacak bebek diye. sende depo cok ondan yer o dedi haha sinirim bozuldu.

canım aynı durumdayız. Benim bebeğim de tombişmiş. Pazartesi doktora gittik 32. haftamda 2600 gr dedi doktor. Sezeryan olma ihtimali var dedi. B en de normal istiyordum. Allah yardımcımız olsun.

Herkese merhaba kizlar bende 32. Haftamdayim benim bebisim zayif 2 hafta sonra kontrolum var bebekler son ayda kilo aliyormus yaa sizin tavsiyeleriniz neler ne yemeliyim bebegim icin

merhaba ben 19 yasındaym . En son 10 şubatta adet oldum. 27 şubattada ilk kez ilişkiye girdim sevgilimle. ve 27 gün geçtı hala adet olmadım acaba hamılemıyımdır kı ben? luten yrdm edn yenı uye oldm zaten bılmıym buraları :(

Back
X