Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen baya hazırlamışın bebek çantasını canım ben daha hç bir şey koymadım kıyafetlerini bile yıkamadım bezi alınacak biberon falan almadım çok eksiklerim var onları tamamlamam lazım peki ya kendin için çanta yaptın mı canım hasta pezi çamaşır gecelik falan ?![]()
daha ben de hazırlamadım çantamı felan, senin gibiyim yani:)ama biberon hasta bezi çocuk bezi onları felan aldım, hastane çıkış seti...benim pijama takımım kaldı almam gereken,yavaş yavaş hazırlamamız lazım ama zaman geçiyor,bu arada defne hastanesine devam ediyormusun halen?
Ay ayni gun dogum yapacagiz seninle:) benimki biraz tombis doktor normal dogum yapamazsin boyle giderse dedi. 33+3deyim su an ve bebegim 2.6 kg. 35. haftalik gibiymis. korkuyorum sezaryandan cok. onumuzdaki 7 hafta ac gezmem gerek bebek cok buyumesin diye, doktora dedim yemezsem nasil kilo alacak bebek diye. sende depo cok ondan yer o dedi haha sinirim bozuldu.merhaba benim bebeğimde 32hafta 5günlük kızım olcak doğum 6ocak2014 te gözüküyo geçen hafta kilosu 2.111gr ölçüldü
sol lateral ventrikül die bi başlık var onun altına yazmıştım msj.22 haftalıkken beyninde kist var dediler bir ay sonra o kist eridi bu seferde sol beyin omurilik sıvısında genişleme var geçirmiş olduğum enfeksiyondan bebeğin etkilendiğini söyledi doktor 9mm ölçüldü o sıvı iki hafta önce gittiğimdede bebeğin pozisyonundan dolayı göremedi bu haftabidaha kontrolumuz var ve temennimiz o ölçülerin büyümemiş olması oğlumada down sendromu demişlerdi maşallah şimdi zehir gibi aklı var bilmiyorum işte insan kafaya takıyo yinede
merhaba benim bebeğimde 32hafta 5günlük kızım olcak doğum 6ocak2014 te gözüküyo geçen hafta kilosu 2.111gr ölçüldü
hayır canım devam etmiyorum bayramdan önce kanamam oldu benim sabah altı gibi ve defnede nöbetçi kadın doğum doktoru bile yoktu üstelik telefonunada bir türlü ulaşamadım devletin aciline gitmek zorunda kaldım hastahaneden çıktıktan sonra doktoruma soracaklarım vardı ve ben hç ulaşamadım bir dahada gitmek istemdim valla doktor konusunda çok muzdaripim ne yapacağımı bilmiyorum akademi hastahanesi öyle defnedeki doktorlar böyle :44:
bende ana kuçağını çantasını battaniyesini hastahane çıkışını falan aldım bebeğin kıyafetleri hazır ama çantaya koymadım elbiselerini yıkamadım falan canım ya![]()
Ay ayni gun dogum yapacagiz seninle:) benimki biraz tombis doktor normal dogum yapamazsin boyle giderse dedi. 33+3deyim su an ve bebegim 2.6 kg. 35. haftalik gibiymis. korkuyorum sezaryandan cok. onumuzdaki 7 hafta ac gezmem gerek bebek cok buyumesin diye, doktora dedim yemezsem nasil kilo alacak bebek diye. sende depo cok ondan yer o dedi haha sinirim bozuldu.