32 haftalık gebelik

hamilekalmayacalisankiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
32
6
1
29
Selam tatlış hamileler 🤰🏻 🤗 32+2deyim doğum iznine ayrıldım hazırlıklara başlıyorum benimle birlikte bu sürecin devamını konuşalım mı gün gün ne dersiniz? Bana eşlik etmek isteyen var mı? Hem heyecanımız azalır 🙈

Çok geç kalmayın ben şu an 36+3deyim. 1 ay önceki enerjim yok bide son zamanlar ev işleri filan yoruluyor insan çabuk. O yüzden keyfini cikararak yapmanızı tavsiye ederimmm benim hazır valizim bekliyorum artık 🙏🏻

Selamlar bebek kıyafetlerını hazırladınız mı ben hâla hazırlamadım 32 den selamlar
Size birsey sormak istiyorum 32 +6 günlük hamileyim doktor muhtemelen 18 eylülde dogum olur dedi ama gebelik uygulamalarına göre dogum 11 eylülde gösteriyor benim de kafam karıştı o yüzden sizin doktorunuz nasıl hesapladı 40 hafta mı 41 haftamı olarak mı

Çok geç kalmayın ben şu an 36+3deyim. 1 ay önceki enerjim yok bide son zamanlar ev işleri filan yoruluyor insan çabuk. O yüzden keyfini cikararak yapmanızı tavsiye ederimmm benim hazır valizim bekliyorum artık 🙏🏻
Sağlıkla gelsin kuzu haklısın gerçekten sonlara bırakmamak lazım insan bilmiyor önünüzde ne var hazırlıklı olmak en iyisi

Back
X