32 haftalık gebelikte kontrollere iki haftada bir gitmek

Alyandres

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
5
2
6
26
32 haftalık gebeyim özel hastaneye gidiyorum doktorum artık 2 haftada bir kontrole gelmemi söyledi ancak her iki haftada bir tekrar giriş ücreti vermem gerekiyor bunun için 2 hafta dolmadan gitsem ücret vermesem kabul edilir mi hastane tarafından her seferinde (10 gün gecmeyince tekrar giriş ücreti verilmiyor ya)

niye edilmesin ben de öyle yapıyorum. 4 gün erken gitmiş olacaksınız sadece. ancak dikkat edin gittiğiniz gün de 10 gün içinde sayılarak hesaplanıyor. yani örneğin ayın 5i gittiyseniz 14ü onuncu gün oluyor. bence de öyle yapın sonuç olarak tonla para ödüyoruz kontrol süresi hakkımızı kullanmamız gayet doğal

Yani parasını odediysen kontrol süresini gecirmeden gidersin, sonraki muayeneye iki hafta sonra gidersin yine kontrol muayenesine gidersin, 36-37den sonra haftalık alırlar zaten muhtemelen, o süreye kadar yaparsın bı şekilde ki iki hafta dedi diye tak 14.gun gitmene gerek yok ne zaman sana uyarsa gidersin ekstra bı rahatsızlığın yoksa

32 haftalık gebeyim özel hastaneye gidiyorum doktorum artık 2 haftada bir kontrole gelmemi söyledi ancak her iki haftada bir tekrar giriş ücreti vermem gerekiyor bunun için 2 hafta dolmadan gitsem ücret vermesem kabul edilir mi hastane tarafından her seferinde (10 gün gecmeyince tekrar giriş ücreti verilmiyor ya)
Ama bazı doktorlar ücret odetmiyor ki.sordunuz mu. İlk muayene ikincisi kontrol oluyor.
Ben doğum yapalı 6 yıl oldu ama bu şekilde yapmıştık.bence doktorunuza danışın once

benim doktorum kendisi belirleyip su gğn gel diyordu. ama direkt 2 haftada bir çağırmadı beni. ilk basta 20 günde bir falan çağırdı. 35.hafta açılmam başlayınca 4 günde bir, sonrasında da 2 gğnde bir çağırmaya başladı.

ama eğer gün vermediyse size doltorunuz tabii ki de 10 gğn dolmadan da gidebilirsiniz

Bana doktorum hep istediğin zaman gel diyor 😅 özeldeki , ben de 10 gün içinde 2 kere gidiyorum genelde

Back
X