Premature Bebekler 32 haftalik hamileyim suyumun gelmesinden dolayi hastaneye yatırdılar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
rabbim sifa versin ne guzel benim 23 hafta iken geldi suyum sizinti seklinde bi artiyor bi azaliyo suan 27 olduk hastaneede kontrol altindayiz biz de 30 haftayi goruruz diye dualar ediyoruz

Şuan durumunuz nasıl merak ediyorum . Rabbim yardımcınız olsun inşallah ikinzde sağliklisinizdir. Hayırlı kolay rahat sağlıklı sıhhatli doğumunuz olsun
Bebek erken doğduğu için kuveze aldılar ben çıkmıştım ama şimdi de sarılık var diye beni de hastaneye aldılar bebeğe mavi ışık veriyorlar 4 gizle sağ sağlim çıkmayı bekliyoruz

rabbim sifa versin ne guzel benim 23 hafta iken geldi suyum sizinti seklinde bi artiyor bi azaliyo suan 27 olduk hastaneede kontrol altindayiz biz de 30 haftayi goruruz diye dualar ediyoruz
Allah yardımcın olsun görürsün Allah'ın izniyle bir abla da öyle yattı 34 du tamamlayacak Allah'ın izniyle dua etmeye devam et inşaAllah

Rabbim en kısa zamanda saglikla kavuştursun . huzurla mutlulukla büyütün meleğinizi

Back
X