32.haftaya girdim daha 3 kilo aldım......

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
7
46
37
İzmir
normalmi acba benimkilom yani 3 kilo almam ilk bebeğim daha benim bebeğim hiç durmuyor çok kıpırdıyor beni uyutmuyor gece 4 te yatıyorum

bende 33.haftamdayım,4 kılo aldım...

Konularını takıp edıyorum benımde ılk gebelıgım ve bende cok tedırgınlık yasadım canım ama cok fazla herseye takılma rahat ol... Bebegınde bu zamana kadar bır sıkıntı yoksa hıcbır olumsuz bırsey dusunme,streste zararlı bır etken gebelıkte cnm benım

canım eğer bebeğinin kilosu iyise bence takma kafana bende altı kilo aldım.bebeğim biraz küçük ama doktorum herşey yolunda diyor

ben 22.haftadayım ve 10 kilo aldım:bbo: daha yolun yarısındayım geri kalanındaki halim, düşünemiyorumkafamçokkarıştı

normalmi acba benimkilom yani 3 kilo almam ilk bebeğim daha benim bebeğim hiç durmuyor çok kıpırdıyor beni uyutmuyor gece 4 te yatıyorum

hatırladığım kadarı ile zaten kilolu hamile kalmıştınız. 77 idi sanırım. kilolu hamile kalanların geneli almaz kilo. ama siz 50 kilo hamile kalıp 3 kilo alsanız sorun var denebilirdi. demekki depolarınız dolu ve bebeğinize yetiyo. tadını çıkarın bence.

ben de 6 kilo ile bitirdim hamileliğimi.. bebekle beraber hamilelik öncesi kiloma dönmüştüm kaydirigubbakcemile2

Inanmasi güç!

Sizin kilonuzdan çok bebegin kilo aldigini bilmek ve geli$tigini görmek önemli olani. Hamilelik sirasinda ya$adiginiz stress ve ailevi sorunlar bebegin üzerinde ve kilo aliminizda büyük rol oynuyor arkada$lar. Eger böyle bir durumunuz var ve kilo almiyorsaniz doktorunuzla payla$maniz lazim.

Tanidigim bir arkada$ hamilelik döneminde e$inden bo$anmi$ ve 6kg almi$ti sadece ve ne yazikki bebeginde cam bebek dedikleri kemik geli$iminde bozukluklar ortaya çikti... Onun üzerine titriyor kizcaz.

Allah korusun, elbet ki$iden ki$iye de degi$ebilir. Örnegin: Ebru $alli
Herhangi bir sorununuz yok ve bebek normal $ekilde geli$iyorsa endi$eye kapilmaya gerek yok kanimca.:CüvCüv:

ben yirminci haftaya yeni girdim 19+1 deyim 3.5 kilo aldım..şimdi 56 kiloyum..nasıl olsa doğumdan sonra diyet yürüyüş veririm bebeğim gelişsinde...bir daha onu karnıma koyup besleme şansım olamaya bilir.ceviz-fındık-et-kurubaklagiller-bulgur-ayran bol bol yiyorum

arkadaşım 56 ile hamile kalmıştı doğumda 17 kilo almıştı.oğlu şimdi 27 aylık...arkadaşımda 53 kilo.hiçte kendini kasmadı doğum sonrasıda 2 yıla yayıp verdi..gayette sağlıklı bir görüntüsü var..bebek ayaga düşünce emzirince 50 kiloda olsa gidiyor.yeter ki süt yapıcak diğe tatlıları-helvaları-hamuişlerini yemeyin...sütün asıl bileşeni su.günde 3 litre su içen annenin zaten sütüde bol oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…