32 yaş giyim

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.435
9.509
358
arkadaşlar sizden bir ricam var, 32 yaşına girdim ve daha önce giydiğim şeyler sanki yaşıma uymuyormuş artık gibi gelmeye başladı, bu yaşta ne tarz şeyler giyilebilir, siz seçerken nelere dikkat ediyorsunuz, renkler daha koyulaşmalı mı? yardımcı olursanız sevinirim.örneğin alttaki elbise bu yaş için çokmu genç?

Eklentiler

• 131533276_tn70_0.webp
    131533276_tn70_0.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 699
Ben 32 yasinda degilim, 27yim ama bunu ben giymem mesela.

Simdi bence insan nasil hissediyorsa oyle giyinmeli, duruma ve yere gore giyinmek de onemli. Mesela isyeriniz ciddi bir yerse siz de daha ciddi giyinmelisiniz, ama daha rahat bir yerse siz de rahat takilabilirsiniz.

Bence icinizden geldigi gibi olun., her insan farkli farkli. Mesela benimle yasit bir arkadasim benim giydiklerimi fazla buluyor, baska biri yakistiriyor, tarzimi cok begeniyor. Begenmeyen arkadasim ise kot + tisortle giden bir kiz, benimle Bihter abla diyip dalga gecer genelde :) Topuklu ayakkabi her gun giyiyorum cunku icimden geliyor, seviyorum, ama bu arkadasim topuklu ayakkabiyi fazla buluyor, giymez, alatabildim mi? Icinizden nasil geliyorsa oyle yapin derim:KK66:

teşekkür ederim cevabınız için, eskiden bende böyle düşünüyordum ama çevredekiler tuhaf hissettirmeye başladılar, sanırım yeni bir tarz belirleme zamanım geldi diye düşündüm.sen genç kızmısın bakışlarından sıkılıyor insan

Bence kiyafetin yaşla hicbir alakasi yok. Zaten yaslaniyorum bari kiyafetlerim genc kalsin mantigindayim. Her yasta genç görünmek bence harika, o soyleyenler de sizi kiskanmistir. Benim annem 55 yaşında hâlâ benim aldiklarimi begenir ve öyle de giyinir...

niye yaş aldıkça renkler koyulaşsın? tam tersi açılsın renkler.. :)
32 yaşındasınız ben de 31.. kızımın hoşuna gidiyor diye mickeyli kazak da giyiyorum:) çocukken giymezdim o derece..
81 de olsam ne istersem onu giyerim tabi bulunduğum ortamda rahat edebileceğim sınırlar ile..

Giyimin yaşla ilgisi yoktur. Muhtemelen 55 yaşıma da gelsem, şortlarımı,taytlarımı, rengarenk kıyafetlerimi giyinmeye devam ederim. Sevdiğim, içinde rahat olduğum, mutlu hissettiğim şeyleri yaşım geçti diye giymemek tuhaf geliyor bana.

Elbisenin modelini sevdim. Ben altına sandalet ya da converse ile yazın severek kullanırım bunu. Ama rengi çok bana göre değil. Siz de benden çok büyük değilsiniz giyebilirsiniz bence.

teşekkür ederim cevabınız için, eskiden bende böyle düşünüyordum ama çevredekiler tuhaf hissettirmeye başladılar, sanırım yeni bir tarz belirleme zamanım geldi diye düşündüm.sen genç kızmısın bakışlarından sıkılıyor insan

32 yas gec bir yas degil ki, 30lar artik yeni 20ler malum:) Yani 30lu yaslarindaki insanlar da genc, sizin de kafaniz gencse neden ortayasli gibi giyinesiniz ? Kime ne?

ya bence su olmamali; mesela kadina hersey yakisiyor, yasi da cok buyuk degil, sirf evlendim cocuklandim 30u gectim diye,(en basitinden) spor ayakkabi giymeyi bile birakiyor.. bu yanlis.. gidip topuklu cart pembe converse'lerden giymezsin belki :KK53: ama yine spor takilabilirsin.. uclarda olmadiktan sonra bi beis yok..
bi de yasi konumu belli yere gelmis bi kadin, bakiyosun inceyim filan diye 15'lik kizin giyecegi seyi giyiyo, fizigine gidiyo tamam da, belli o kiyafetin cocuk yasa ait oldugu, o zaman da komik oluyo..
yani fizigine, kendini mutlu hissetmene gore giyineceksin, uclarda gezinmeden..
mesela ben 25'im, converse'lerden hicbi zaman vazgecemem sanirim, ama dedigim gibi kalkip da o dolgu topuklu teenage converse'leri de giymem :KK53:

arkadaşlar sizden bir ricam var, 32 yaşına girdim ve daha önce giydiğim şeyler sanki yaşıma uymuyormuş artık gibi gelmeye başladı, bu yaşta ne tarz şeyler giyilebilir, siz seçerken nelere dikkat ediyorsunuz, renkler daha koyulaşmalı mı? yardımcı olursanız sevinirim.örneğin alttaki elbise bu yaş için çokmu genç?
bende aşağıda ki arkadaş gibi düşünüyorum
Bence kiyafetin yaşla hicbir alakasi yok. Zaten yaslaniyorum bari kiyafetlerim genc kalsin mantigindayim. Her yasta genç görünmek bence harika, o soyleyenler de sizi kiskanmistir. Benim annem 55 yaşında hâlâ benim aldiklarimi begenir ve öyle de giyinir...
bence de kıyafette artık yaş sınırı değil başlı başına fizik sorunu var
yani kadın 40 yaşındaysa ama bacakları biçimli ve düzgünse şort elbise vs. giyebilir
ki 32 yaş daha genç bir yaş hemen elbise değiştirilecek bir yaş değil

Kıyafetin rengi modeli kaç yasa itaf ediyor pek ilgilenmem...

Beğendim mi rahat mi o ilgilendirir...

Dünya ya bir dahami gelicem sanki dünyanin derdi yetip artıyor...bide kiyafetemi kafa yorucam...

Ne hoşuna gidiyor sa giy gitsin bu elbiseyi begendiysen sen giyeceksin senin begenin senin kararın giy bence sıkıntı yok

32 olacağım 3 ay sonra ama hiç sizin gibi düşünmedim :) Kot, mini etekler, cici elbiseler hala vazgecilmezlerim. Hiç kimsede olumsuz yorum yapmadı şimdiye kadar. Zaten kimsenin haddine degil. Siz bosverin onları belli ki iyi niyetli değiller. Neyi kendinize yakistiriyorsaniz onu giyin

1.60 boyunda 42 kiloyum.vücuduma uyuyor birçok şey ama yaşımdan dolayı bir tedirginlik başladı, pembe bir çanta beğenip o genç işi diye yorum alınca dolabı yenilesem mi diye düşündüm.

birileri laf söyleyip farklı karşılıyorsa kıskançlıktandır:)bana göre kimi zaman spor kimi zaman cici kimi zaman şık olmalı ..canınız ne renk giymek isterse de giyin kısıtlamayın kendinizi..kime ne

bende 28 yasımdayım.. spor gıymden vazgecmem.. kot ve tshırt olsun gerisi bana yalan.. ustelık benı 20 yasında sanan ınsanlar oluyor :) spor gıym ınsanı genelde kucuk gosterır ama döpiyes klasık gıyım tam yasını gosterır..

Back
X