Yaaa inşallahOnca yıl aradan sonra dersleri kafam almaz diye düşünmeyin.Alır.
Hatta ilk sene temel oluşturduktan sonra ikinci sene bakalım kaç alacağım diye meraktan yine girmek istersiniz sınava

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa inşallahOnca yıl aradan sonra dersleri kafam almaz diye düşünmeyin.Alır.
Hatta ilk sene temel oluşturduktan sonra ikinci sene bakalım kaç alacağım diye meraktan yine girmek istersiniz sınava
Ahh ne güzel moral oldu bana çok teşekkür ederim32 yaşımda atandım hayat yeniden başlamış oldu benim için...Bence elinden gelenin en iyisini yapıp atanmaya bak.
Teşekkür ederim inşallah32 yaş nedir ya? sıfırdan iş de kurulur sınav da kazanılır hem daha tecrübelisiniz sıkı bir çalışma ike olur
Yaa ne güzel33 yaşında Kpss B grubu ile atandımyaşınızda ne var genceciksiniz, inşallah gönlünüzce bir kuruma atanirsiniz
![]()
32 yaş gayet genç bir yaş fakat sınav için geç kalınmış bir yaş gibi düşündümşaka mısınız ya, 32 yaş yaşlı mı? siz 30 unuza kadar neler yapıyorsunuz da 32 de yaşlı modunu açıyorsunuz anlayamadım. 32 yaşında kendinizi yaşlı hissediyorsanız hayatınızı bi sorgulayın. ortaçağda değiliz 40 yaşında bitmiyor insan ömrü.
Teşekkür ederimBuna kim olmaz desin? Olmaması için tek bir sebebiniz var mı? O sebep yaş 22 de de geçerli değil mi? Gayet de olur
hayır asla, cok yakın arkadaşım 30 yaşında işi gucu bıraktı yurtdışında mastera başladı, şimdi 2 senedir orda, hayatımın iyikisi diyor. cok cok gençsiniz. emin olun geç değil :) zihin açıklığı diliyorum şimdiden, kolay gelsin. iyi haberleriniz bekleriz :)32 yaş gayet genç bir yaş fakat sınav için geç kalınmış bir yaş gibi düşündüm![]()
Yaaa ne kadar güzel32 yaşında başka bir şehirdeki okuluma afla dönüp mezun olup KPSS ye hazırlanıp 34 yaşımda atandım ve aynı zamanda evliydim de. Yaşınız büyük değil olmaz diye bişey yok yeterki isteyin
Teşekkür ederim ikimizede başarılar31 ysşındayım bu yıl gy gk eğitim ve öabt sınavlarına çalışıcam yeniden öğretmenlik mezunları tüm bu alanlardan sorumlu olduğu için. Sizinde olur zaman çabuk geçiuor bu yıl sonkez zorlayın
İnşallahBuradan bir arkadaşım 36 yaşında işletme mezunu geçen sene atandıve bende atanacagim inanıyorum
![]()
Çok teşekkür ederim inşallahhayır asla, cok yakın arkadaşım 30 yaşında işi gucu bıraktı yurtdışında mastera başladı, şimdi 2 senedir orda, hayatımın iyikisi diyor. cok cok gençsiniz. emin olun geç değil :) zihin açıklığı diliyorum şimdiden, kolay gelsin. iyi haberleriniz bekleriz :)
29da atandımSeneye 30 olacağım ve kpss b ye girmeyi düşünüyorum. 30’dan sonra hayat bitmiyor mücadeleye devam![]()
B grubunda problem olmuyorYaş sınırı yoksa olur neden olmasın yani?o yaşta memur olan çok insan var.bence 40lara kadar yolu var kariyer değiştirmenin falan.
İnşallah güzel sonuçlar gelirSeneye 30 olacağım ve kpss b ye girmeyi düşünüyorum. 30’dan sonra hayat bitmiyor mücadeleye devam![]()
Yaaa hadi inşallah33 yaşındayım iki tane prensesim var (4-5) yaşındalar ve genel kültür genel yetenek egitim ve öabt icin hazırlanıyorum hiç de geç değil hatta bana oranla erken bile![]()