32 yaşında kpss b olur mu?

32 yaş kpss olur mu?

• Neden olmasın

OY: 110 97,3%
  • Saçmalama

OY: 4 3,5%

• Ankete Katılan
    113
şaka mısınız ya, 32 yaş yaşlı mı? siz 30 unuza kadar neler yapıyorsunuz da 32 de yaşlı modunu açıyorsunuz anlayamadım. 32 yaşında kendinizi yaşlı hissediyorsanız hayatınızı bi sorgulayın. ortaçağda değiliz 40 yaşında bitmiyor insan ömrü.
32 yaş gayet genç bir yaş fakat sınav için geç kalınmış bir yaş gibi düşündüm ☺️

32 yaş gayet genç bir yaş fakat sınav için geç kalınmış bir yaş gibi düşündüm ☺️
hayır asla, cok yakın arkadaşım 30 yaşında işi gucu bıraktı yurtdışında mastera başladı, şimdi 2 senedir orda, hayatımın iyikisi diyor. cok cok gençsiniz. emin olun geç değil :) zihin açıklığı diliyorum şimdiden, kolay gelsin. iyi haberleriniz bekleriz :)

32 yaşında başka bir şehirdeki okuluma afla dönüp mezun olup KPSS ye hazırlanıp 34 yaşımda atandım ve aynı zamanda evliydim de. Yaşınız büyük değil olmaz diye bişey yok yeterki isteyin
Yaaa ne kadar güzel 😍 haklısınız teşekkür ederim

31 ysşındayım bu yıl gy gk eğitim ve öabt sınavlarına çalışıcam yeniden öğretmenlik mezunları tüm bu alanlardan sorumlu olduğu için. Sizinde olur zaman çabuk geçiuor bu yıl sonkez zorlayın
Teşekkür ederim ikimizede başarılar 😊

hayır asla, cok yakın arkadaşım 30 yaşında işi gucu bıraktı yurtdışında mastera başladı, şimdi 2 senedir orda, hayatımın iyikisi diyor. cok cok gençsiniz. emin olun geç değil :) zihin açıklığı diliyorum şimdiden, kolay gelsin. iyi haberleriniz bekleriz :)
Çok teşekkür ederim inşallah 😊😍

33 yaşındayım iki tane prensesim var (4-5) yaşındalar ve genel kültür genel yetenek egitim ve öabt icin hazırlanıyorum hiç de geç değil hatta bana oranla erken bile😀

Beni uzuyor hep " bu yastan sonra olur mu bj yasta olmaz " laflari
Isteyince her sey olur..
30 uasinda enstuman ogrenen, 50 yasinda uni okuyan ve 35inde kpssyle atananlar var

Olur olur..

Ama ben sunu da soyleme geregi hissediyorum
Lutfen mutlulugunuzu bazi seylere baglamayin
Kpss yle atanmak hayatinizi mantik duzleminde kolaylastiracak ama o zaman da baska dertler olacak mutluljk hep bizim cabamiza bagli

Ben senelrce hakimlik sinavi icin ugrastim
Hatta bir tanesinde derece yaptim
Ama ne yazik ki bu isler sadece sinav basarisiyla yurumuyormus
Cok az para kazanabiliyordum aile destegine muhtactim
Simdi rahatim en onemlisi ozgurum! kimseye verecek hesabim yok kafam rahat
Ama hakim olabilseydim mesleki itibarim gelir duzeyim belki bir cok sey daha farkli olurdu
Nasip olmadi
Olsun yine de mutluyum
Benim icin boylesi hayirliymis
Lutfen siz de boyle dusunun

Back
X