• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 yaşında kpss b olur mu?

32 yaş kpss olur mu?

• Neden olmasın

OY: 110 97,3%
  • Saçmalama

OY: 4 3,5%

• Ankete Katılan
    113
Beni uzuyor hep " bu yastan sonra olur mu bj yasta olmaz " laflari
Isteyince her sey olur..
30 uasinda enstuman ogrenen, 50 yasinda uni okuyan ve 35inde kpssyle atananlar var

Olur olur..

Ama ben sunu da soyleme geregi hissediyorum
Lutfen mutlulugunuzu bazi seylere baglamayin
Kpss yle atanmak hayatinizi mantik duzleminde kolaylastiracak ama o zaman da baska dertler olacak mutluljk hep bizim cabamiza bagli

Ben senelrce hakimlik sinavi icin ugrastim
Hatta bir tanesinde derece yaptim
Ama ne yazik ki bu isler sadece sinav basarisiyla yurumuyormus
Cok az para kazanabiliyordum aile destegine muhtactim
Simdi rahatim en onemlisi ozgurum! kimseye verecek hesabim yok kafam rahat
Ama hakim olabilseydim mesleki itibarim gelir duzeyim belki bir cok sey daha farkli olurdu
Nasip olmadi
Olsun yine de mutluyum
Benim icin boylesi hayirliymis
Lutfen siz de boyle dusunun
İnşallah dahada güzel yerlere gelirsiniz.Maalesef sadece sınav yetmiyor bazı durumlarda dediğiniz gibi ama o duruma üzülecek yaşı geçtim.Ve b grubuna hazırlanmayı o yüzden düşünüyorum.kezun olduğumda köpek gibi çalıştım alan sınavına,banka sınavlarına, mülakatlarda hayırlı olsun dendi sonuç başarısız açıklandı o yıllarda çok üzüldüm ve hâlâ hakkımı helal etmiyorum.
Ama b gurubu denemek de istiyorum.
Hep mutlu kalın inşallah ☺️

Arkadaşlar merhaba.Gerçekçi yorumlara ihtiyacım var.Bu yaştan sonra olur mu?İktisat mezunuyum fakat b grubundan hazırlanmayı düşünüyorum.Yorumlarinizi bekliyorum

Teyzem 50 yaşında üniversite bitirdi.
Neden olmasın💜

İnşallah dahada güzel yerlere gelirsiniz.Maalesef sadece sınav yetmiyor bazı durumlarda dediğiniz gibi ama o duruma üzülecek yaşı geçtim.Ve b grubuna hazırlanmayı o yüzden düşünüyorum.kezun olduğumda köpek gibi çalıştım alan sınavına,banka sınavlarına, mülakatlarda hayırlı olsun dendi sonuç başarısız açıklandı o yıllarda çok üzüldüm ve hâlâ hakkımı helal etmiyorum.
Ama b gurubu denemek de istiyorum.
Hep mutlu kalın inşallah ☺️
Kalbim sizinle ,ins istediginiz gibi olacak 🙏🙏

Ben 43 yaşındayım. 2 ay KPSS çalışıp 70 ile atandım. Siz de başarırsınız

Matematik öğretmeni arkadaşım var 33 yaşında atanmıştı.

Bir aya 31 olan ve kpss çalışan ben bunu beğendi:D 90 ustu için çalışıyorum bacım bu yaşta umarım reis atamaları iyice dibe çekip 95 yapmaz :KK14:

Arkadaşlar merhaba.Gerçekçi yorumlara ihtiyacım var.Bu yaştan sonra olur mu?İktisat mezunuyum fakat b grubundan hazırlanmayı düşünüyorum.Yorumlarinizi bekliyorum
32 yaş ne ki :)
Bizim kuruma 41 yaşında dört çocuklu biri atandı en son. Yaş sınırının kalktığını da ondan öğrendim. Bence çok güzel olmuş. Her yaşta her zaman umut var.

Olmaz mı, siz istedikten sonra her şey olur :)
Aklınızda çok soru işareti varsa bir deneme sınavı yapın; netlerinizi, puanınızı hesaplatın. Hedefinize ne kadar yakın veya uzaksanız onu da görmüş olursunuz hem, başarılar dilerim.

Back
X