- 19 Mart 2023
- 852
- 1.491
- 43
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dahada güzel yerlere gelirsiniz.Maalesef sadece sınav yetmiyor bazı durumlarda dediğiniz gibi ama o duruma üzülecek yaşı geçtim.Ve b grubuna hazırlanmayı o yüzden düşünüyorum.kezun olduğumda köpek gibi çalıştım alan sınavına,banka sınavlarına, mülakatlarda hayırlı olsun dendi sonuç başarısız açıklandı o yıllarda çok üzüldüm ve hâlâ hakkımı helal etmiyorum.Beni uzuyor hep " bu yastan sonra olur mu bj yasta olmaz " laflari
Isteyince her sey olur..
30 uasinda enstuman ogrenen, 50 yasinda uni okuyan ve 35inde kpssyle atananlar var
Olur olur..
Ama ben sunu da soyleme geregi hissediyorum
Lutfen mutlulugunuzu bazi seylere baglamayin
Kpss yle atanmak hayatinizi mantik duzleminde kolaylastiracak ama o zaman da baska dertler olacak mutluljk hep bizim cabamiza bagli
Ben senelrce hakimlik sinavi icin ugrastim
Hatta bir tanesinde derece yaptim
Ama ne yazik ki bu isler sadece sinav basarisiyla yurumuyormus
Cok az para kazanabiliyordum aile destegine muhtactim
Simdi rahatim en onemlisi ozgurum! kimseye verecek hesabim yok kafam rahat
Ama hakim olabilseydim mesleki itibarim gelir duzeyim belki bir cok sey daha farkli olurdu
Nasip olmadi
Olsun yine de mutluyum
Benim icin boylesi hayirliymis
Lutfen siz de boyle dusunun
Ne kadar güzel31 yaşında atandım. Hayat yeniden başladı benim için. Bi söz var çok hoşuma gitmişti bana ilham oldu Bir ormanda yol ikiye ayrılmıştı. Daha az gidilmiş olanı seçtim. Tüm farkı yaratan bu oldu.
Arkadaşlar merhaba.Gerçekçi yorumlara ihtiyacım var.Bu yaştan sonra olur mu?İktisat mezunuyum fakat b grubundan hazırlanmayı düşünüyorum.Yorumlarinizi bekliyorum
Kalbim sizinle ,ins istediginiz gibi olacakİnşallah dahada güzel yerlere gelirsiniz.Maalesef sadece sınav yetmiyor bazı durumlarda dediğiniz gibi ama o duruma üzülecek yaşı geçtim.Ve b grubuna hazırlanmayı o yüzden düşünüyorum.kezun olduğumda köpek gibi çalıştım alan sınavına,banka sınavlarına, mülakatlarda hayırlı olsun dendi sonuç başarısız açıklandı o yıllarda çok üzüldüm ve hâlâ hakkımı helal etmiyorum.
Ama b gurubu denemek de istiyorum.
Hep mutlu kalın inşallah![]()
Yaaa maşallah ne kadar güzelTeyzem 50 yaşında üniversite bitirdi.
Neden olmasın![]()
Çok teşekkür ederim inşallahKalbim sizinle ,ins istediginiz gibi olacak![]()
Tebrik ediyorum inşallah30 yaşta A dan girdim.
Üstelik 1 Yasinda çocuğum varken ders çalıştım.
Yapabilirsiniz.
aa kaç puanla nereye atandınız acaba33 yaşında Kpss B grubu ile atandımyaşınızda ne var genceciksiniz, inşallah gönlünüzce bir kuruma atanirsiniz
![]()
Ben 43 yaşındayım. 2 ay KPSS çalışıp 70 ile atandım. Siz de başarırsınız
Ben din kültürü başka açıklaması olamaz 70 nedir yavHangi branş hocam ?
32 yaş ne ki :)Arkadaşlar merhaba.Gerçekçi yorumlara ihtiyacım var.Bu yaştan sonra olur mu?İktisat mezunuyum fakat b grubundan hazırlanmayı düşünüyorum.Yorumlarinizi bekliyorum