Maşallah darısı başıma ne diyeyim. Hiç nazar değdirmeyelim bize denk gelse bize de nazar değdirilsin istemem açıkçasıdaha şaşıracağınızı söyleyeyim. Arkadaşımın eşi , lise mezunu, yabancı dili yok, sekreter 6000 alıyor. Kaba saba bir kadın
5 senedir ayni yerdeyim ben de , geçen sene 2350 tl aliyordum , bu sene için beklentim 3700 du , 3500 e anlaştık, darısı size inşallah
Yok artık. O kadar zammı nasıl yaptılar bi senede hayret
Ohh yani patron da sizin zam istemediğiniz sürece kulağının üzerine yatmış. Çok iyi yapmışsınız. Ben zam istediğimde yemediğim laf kalmamıştıOndan önce 2 sene zam almamis ve talep etmemistim .Is yerinde sekreter olarak basladim hala daha öyleyim ama ayni anda tahsilatci , muhasebe yardimcisi , pazarlamaci , It ve ikram personeli olunca bu aldığım maaş bile inanin az kalıyor. Bu saydıgim birimler için ayrıca çalışan personel de varken hem de , bir nevi sirkette joker personelim.
Ozel sektorde mi calisiyor.ayrica kac senedir o isyerinde calisiyor da o kadar maas aliyor.sasirdim gercektendaha şaşıracağınızı söyleyeyim. Arkadaşımın eşi , lise mezunu, yabancı dili yok, sekreter 6000 alıyor. Kaba saba bir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?