3250 maaş sekreterlik

evet referansla girmişti. Ne bilim lise mezunu, dil yok, konuşma adabı yok..tanışınca şok olmuştum . Manevi olarak eşimi tanıdım :KK70:çok güzel bir evliliğim var 8 senedir. İş yerinde tanıştık . İşimi seviyorum aslında ama gerçekten yıpratıcı. Müdür yardımcılığı sınavı bile çok zor bizim kurumda. Medeni hukuk, eşya hukuku, borçlar hukuku vs vs bir sürü hukuk dersi...üniversite sınavına böyle hazırlanmamıştım. Bilgi olarak, kendini geliştirmek olarak kendimi iyi hissettiyor ama çok yıpratıcı gerçekten . Belki ilerde şartlar değişir..Teşekkür ederim
Ooo sizi üzmek istemem de referansla girenler çok para kazanır. Hiç bir yetkinliği olmasa da. Onlara takılmayın. O kadın istisna. Onun durumundakiler o kadar maaş alamazlar.
Size işiniz manevi tatmin veriyorsa ne güzel..:KK51:

Kolaylıklar dilerim.

Yani şu zamandabirak sekreteri mühendislik mezunu bile almiyor o rakamı alan varsa Bile donanimlidir sen olmazsan öteki diye bakılıyor issixlzlik var niye yarısına dünya kadar kişi bulacakkrn onu calistirsinlar kompleks yapıp atiyordur

belki de haklısınız. Çünkü eşi yani arkadaşım ben karımı sekreter olarak çalıştırmam diyordu eskiden, şimdi tükürdüğünü yalamış gibi olacağından maaş iyi yalanını söylemiştir. Benim de her söylenene inanacağımı biliyor tabii. Alıyor da olabilir ama dediğiniz de mantıklı

Ooo sizi üzmek istemem de referansla girenler çok para kazanır. Hiç bir yetkinliği olmasa da. Onlara takılmayın. O kadın istisna. Onun durumundakiler o kadar maaş alamazlar.
Size işiniz manevi tatmin veriyorsa ne güzel..:KK51:

Kolaylıklar dilerim.
yok ben üzülmem. Sadece 4000 civarı maaş alanlara yüksekten bakıyor, ben o paraya çalışmam diye . Diğer üyenin söylediği gibi belki de atıyor... Teşekkür ederim:KK51:

• Beğen
Reactions: 000
Birak 8bini 80 bine bile yapılmaz o iş bana göre yalaka gibi yok çocuğunun bilmem nesini yapmak parayı harxamadintan sonra kazanmak mantıklı degil
Zaten sürekli kendini iyi gösteriyor her işini yapıyor.
Ama zaten bunu yapmasa orada kalamazdı. Kendi de inkar etmiyor oradan biliyorum. Öyle kilit yöneticilerin özel hayatlarında da işlerini yapacaksın yoksa seni tutmazlar diyor.

O memnun ama Bende olsam istemezdim. Veya kendime bir ev alıp daha rahat çalışacağım bir ise geçerdim. Her sey para değil. Insanın bir eşi olmalı. Bir manevi dayanağı olmalı. Paralarına sarılıp yatamazsın. Onlarla konuşamazsın..

3250 sadece telefona bakan biti için çok ideal
Diğer yandan bir sorumluluğunuz yoksa Vasıf gerekmeyen bir iş yapıyorsanız asgari ücretse şaşırmam.

Keşke herkes yapmak istediği işi yapıp hak ettiğini kazansa

Bende bildiğim işe ve tecrübeme göre çok az alıyorum.
Ama var başka planlarım.

belki de haklısınız. Çünkü eşi yani arkadaşım ben karımı sekreter olarak çalıştırmam diyordu eskiden, şimdi tükürdüğünü yalamış gibi olacağından maaş iyi yalanını söylemiştir. Benim de her söylenene inanacağımı biliyor tabii. Alıyor da olabilir ama dediğiniz de mantıklı
İşte tukurdugunu yalamış ve yalan söylemiş öyle bir yer yok kimse babasına vermiyor o parayi

Zaten sürekli kendini iyi gösteriyor her işini yapıyor.
Ama zaten bunu yapmasa orada kalamazdı. Kendi de inkar etmiyor oradan biliyorum. Öyle kilit yöneticilerin özel hayatlarında da işlerini yapacaksın yoksa seni tutmazlar diyor.

O memnun ama Bende olsam istemezdim. Veya kendime bir ev alıp daha rahat çalışacağım bir ise geçerdim. Her sey para değil. Insanın bir eşi olmalı. Bir manevi dayanağı olmalı. Paralarına sarılıp yatamazsın. Onlarla konuşamazsın..
Aynen ben kızımı hicbirseye değişmem çok fazla kaybediyor

• Beğen
Sanki pavyonda çalıştırıyor hıyar ağası

Aynen ben kızımı hicbirseye değişmem çok fazla kaybediyor
Öyle.
Ama onunda zemininde geçmişte çok yokluk çekmiş. O yüzden paraya düşkün. Çocukluğu çok zor geçmiş.
En azından evlen diyorlar hep çevresinden ama bence kimse bu kadar yoğun çalışan biri zor evlenir.
Kendi hayatı..
Ama dediğim gibi firma çok fark ediyor.
Özel sektörde her iş kolunda firma farkları çok oluyor.

Kurumsal firmalar daha insancıl oluyor.

yok ben üzülmem. Sadece 4000 civarı maaş alanlara yüksekten bakıyor, ben o paraya çalışmam diye . Diğer üyenin söylediği gibi belki de atıyor... Teşekkür ederim:KK51:
Vallahi düşmez kalkmaz bir Allah.
Büyük konuşursan vakti gelince tükürdüğünü yalarsın. Ben aksini görmedim.

Öyle.
Ama onunda zemininde geçmişte çok yokluk çekmiş. O yüzden paraya düşkün. Çocukluğu çok zor geçmiş.
En azından evlen diyorlar hep çevresinden ama bence kimse bu kadar yoğun çalışan biri zor evlenir.
Kendi hayatı..
Ama dediğim gibi firma çok fark ediyor.
Özel sektörde her iş kolunda firma farkları çok oluyor.

Kurumsal firmalar daha insancıl oluyor.
Tamamda para olsa bile ilerde bomboş bir hayatı olacak gençlik gidecek yapayalniz

Tamamda para olsa bile ilerde bomboş bir hayatı olacak gençlik gidecek yapayalniz
Onun kararı..
Koca kadın.. iste herkes bir tercih yapıyor hayatta..
Ama işkolik olmak bence çok iyi değil.
Belki evlenir ama kendi gibi iskolikle anca.. :KK70:

Yoksa zor..

Selam kızlar ben işten ayrılıyorum konuyu takip edenler bilir ben bu çalıştığım yerde iki sene beş ay çalıştım iki hafta içinde çıkacağım ilan verdim sekreterlik icin bizim plazadaki sekreter arkadaşım çok samimi değiliz ama işten ayrıldığımi ilanda görmüş ben de evet dedim sebeplerini söyledim konu maaş konusuna geldi .O bana sordu ben 2420 o 3250 alıyor .Beş senedir çalışıyor aynı yerde 500 TL de yemek karti ticket var.Cay kahve islerine asla karışmam dedi.Kiz sadece kargo telefon arşiv taraması o kadar başka hiçbir işe karışmıyor .Ben resmen bedavaya çalışıyormusum vaay bee dedim.Sizce bu maaş gayet iyi bir maaş değil mi keşke bende öyle bir iş bulsam şans şöyle ucundan bana da vursa . Emeğinin karşılığını aliyor en azından ve iyi maaş veren de varmış demek ki.
7 senedir calisiyorum 3000 tl bu sene zoraki almaya basladim on muhasebeciyim
Yeri geliyot cay veriyorum bazen yemek yapan abla gelmiyor ve 22 kisiye 3-4 cesit yemek yaptim da oldu kendimi enayi hissettim.

7 senedir calisiyorum 3000 tl bu sene zoraki almaya basladim on muhasebeciyim
Yeri geliyot cay veriyorum bazen yemek yapan abla gelmiyor ve 22 kisiye 3-4 cesit yemek yaptim da oldu kendimi enayi hissettim.
Üzülmeyin..
Serbest piyasa ekonomisi böyle bir şey.
Yuksek maaş alanlar çoğunlukla yurtdışı kökenli büyük firmada çalışanlar oluyor. Siz çok kalifiyesinizdir ama aile şirketleri vermez.

Büyük bir şirkete başvurun corona geçince.

Genelde işkolik olanlar zor evleniyor

Erkeklerde de mutsuz bir evlilik varsa işkolik oluyor

Yok o zor evlenir.

Mantıklı erkekler evden kaçmak için bahane yapıyor o zaman..

Vallahi ben kızın maaşını öğrenince dudağım ucukladi açıkçası ben 2500 bile almıyorum iki buçuk sene oldu kiz beş senedir aynı yerde 3250 cidden çok iyi inşallah bize de nasip olur .

mühendise öğretmene fizik kimya mezununa asgari teklif ediliyor bu ülkede. 🤷🏻‍♀️

• Beğen
Vallahi ben kızın maaşını öğrenince dudağım ucukladi açıkçası ben 2500 bile almıyorum iki buçuk sene oldu kiz beş senedir aynı yerde 3250 cidden çok iyi inşallah bize de nasip olur .
5 senelik kıdeme göre normal ama
O da muhtemelen asgari ile başlamıştır.
Her sene belli artışlar performansa göre olsa normal yani çok büyük bi rakam değil.

• Beğen

Üzülmeyin..
Serbest piyasa ekonomisi böyle bir şey.
Yuksek maaş alanlar çoğunlukla yurtdışı kökenli büyük firmada çalışanlar oluyor. Siz çok kalifiyesinizdir ama aile şirketleri vermez.

Büyük bir şirkete başvurun corona geçince.
Inşallah hamile oldumdan dolayi burdan cikamadim aynen aile sirketi umarim hak adalet yerini bulur.

• Beğen
Back
X