Şimdi ikinci bebeğiniz geliyor sanırım allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah☺Benim 29 da sancılarım başladı hastanede uzun süre yattım 38+5 te dünyaya geldi 3 doz ciğer geliştirici olmuştum
Oyy maşallah bende biraz endişeliyim aslında bizde 1.5 hafta önden gidiyoruz ama yinede insan endişeleniyor erken doğum deninceBenim Kızım 34 +6 haftalikken doğdu. Suyum geldi ara arada sancilarim oluyordu ama ben anlamamisim doğum sancısı olduğunu. Bi önceki gün nst de sancim çıkmıştı ama pek umursanmadi. Kuvozde bile kalmadı şimdi 3 yasinda:)
Teşekkür ederim inşallah evet bende çoğu kişiden öyle dıyuyorum ama 36 ya kadar hiç değilse beklesin diyorum tam gelişimi 36. Haftada tamamlanıyormuş34 haftadan sonra dogan bebeklerin genelinde kuvoze girme riski ortadan kalkiyor.3 cocugumda erken dogdu.
2.cocugumda sancilari 34.4 e kadar durdurabildik.
Ucuncu cocugumda sanicilari hic durduramadan 32.6 da dogum yaptim.
Hakkinizda hayirlisi olsun.saglikla kucaginiza alirsiniz ins.
34+3 üm ve aynı sorunları yaşıyorum. Kasılmalar için ilaç içmene rağmen geçmiyor. Nst de de sancım çıkıyor az da olsa. Erken doğum ihtimalim var gün aşırı kontrol ediliyorum33 +4hamileyim gün iiine yayılan kendimi hissettiren sancılarım var ve bebeğimde oynadıkça sol kasığıma çok baskı yapıyor ve ağrı oluyor 2 hafta önce nst de de sancı görüldüğü için müşahadede yattım serum aldım ciğer geliştirici iğne vuruldum erken doğum riskim var bumşekilde olupta erken doğum yapan yada zamanında doğum yapan arkadaşlarım varmı?
Evet bende sabretmeye çalışıyorum ama günler geçmiyor sanki şuandada sol kasığımda geçmeyen bir ağrı var dr u arasammı diye düşünüyorum ama bebeğim hareket ettikçe daha sık oluyor ağrı nstde benmde çıkıyor sancılarım...peki doktorun ne diyo cnm senin bu durum için?34+3 üm ve aynı sorunları yaşıyorum. Kasılmalar için ilaç içmene rağmen geçmiyor. Nst de de sancım çıkıyor az da olsa. Erken doğum ihtimalim var gün aşırı kontrol ediliyorumsabır sabır sabır
İlaç kullanıyorum canım ben. Bu kasılmalara ek olarak bebeğimin karnı gerden geliyor. Bu yüzden doktorum yavaş yavaş erken doğuma beni hazırlıyor. Tabi aceleci davranmamaya da çalışıyor. 28.-29 . Haftadan beri bu sıkıntıEvet bende sabretmeye çalışıyorum ama günler geçmiyor sanki şuandada sol kasığımda geçmeyen bir ağrı var dr u arasammı diye düşünüyorum ama bebeğim hareket ettikçe daha sık oluyor ağrı nstde benmde çıkıyor sancılarım...peki doktorun ne diyo cnm senin bu durum için?
Bende kullanıyorum cnm magnezyum ama aynı zamanda 6 saatte bir içilen bi hap verdi dr eğer sancılar devam ederse 4 saatte 1 içicekmişimBenmde 2 haftadir sancim ve kasilmam var canm. Magnezyum içiyorum o biraz rahatlatiyor
Canım bende ilaç içiyorum 6 saatte 1 bebeğinin karnı geriden mi geliyor ozaman neden erken doğuma hazırlıyor dr un seni cnmİlaç kullanıyorum canım ben. Bu kasılmalara ek olarak bebeğimin karnı gerden geliyor. Bu yüzden doktorum yavaş yavaş erken doğuma beni hazırlıyor. Tabi aceleci davranmamaya da çalışıyor. 28.-29 . Haftadan beri bu sıkıntı
Kilo alamıyor karnımda hayatım. Hep aynı kiloda.Canım bende ilaç içiyorum 6 saatte 1 bebeğinin karnı geriden mi geliyor ozaman neden erken doğuma hazırlıyor dr un seni cnm
Anladım canım allaj sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallahKilo alamıyor karnımda hayatım. Hep aynı kiloda.o yüzden
Benimki de onden gidiyordu. Boy kilo olarak yasitlarindan biraz küçük oluyorlar ama olsun sağlıklı olsunlardaOyy maşallah bende biraz endişeliyim aslında bizde 1.5 hafta önden gidiyoruz ama yinede insan endişeleniyor erken doğum denince
Aminn hepimizin inşallahhAnladım canım allaj sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah
Maşallah bende öyle diyorum sanırım sabırsız bir çocuk olacak diye eşimde sabırsızdır ona çekecek sanırım☺riksli gebelik gurubundayim yeniden hamile olsan yine aynı gurupta olucam 32 haftanın üzerini hiç görmedim .oğlum 32+3 de dünyaya geldi 20 gün kuvozde kaldı ,doktorum 34 den sonra bişey olmaz 2 hafta sık dişini dedi ama nafile,ciğer gelişimi 34 de tamamlanıyormuş ,şimdi 8 yaşında oğlum hala da sabırsız ,bazen diyorumki karnımda da durmadın zaten birşey istediği zaman bi sabret diyorum ama yok ,Allah sizinde kucağınıza almayı nasip etsin,Allah olmayan herkese bu duyguyu tatttırsın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?