• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33+5 doğum yaptım 🥹

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.341
8
118
Kızlar tansiyonum çıkması ile acile geldim şansıma kendi doktorum vardı plesantayo beğenmedim suyun çok azalmış kan akışı durmak üzere dedi doktorum ve acil sezeryan oldum bebeğim 2090 kg 46 cm olarak doğdu .
Küvöze aldılar ,çocuk doktoru gayet iyi riskli bebek değil dedi çok şükür ama bir süre kalacak dedi sütüm gelmiyor sürekli denemeye rağmen olmazs mama başlanacak mecburen .
Ağrılarım falan var .
Dualarınızı bekliyorum inşallah 🤲🏻🌸

Kızlar tansiyonum çıkması ile acile geldim şansıma kendi doktorum vardı plesantayo beğenmedim suyun çok azalmış kan akışı durmak üzere dedi doktorum ve acil sezeryan oldum bebeğim 2090 kg 46 cm olarak doğdu .
Küvöze aldılar ,çocuk doktoru gayet iyi riskli bebek değil dedi çok şükür ama bir süre kalacak dedi sütüm gelmiyor sürekli denemeye rağmen olmazs mama başlanacak mecburen .
Ağrılarım falan var .
kilosu güzel doğmuş, inş küvözden erken çıkar bebeğinize erken kavuşursunuz <3 hastaneye gittikten ne kadar sonra doğumunuz oldu peki

Ağrılarım falan var .
Bebegınız hosgelmiş Rabbim sağlıkla analı babalı büyümek nasip etsin kilosu çok güzel maşallah 🧿

Dereotu badem hurma yiyin bol su için süt sür arttırımı için

Kilosu güzel doğmuş maşallah kolay toparlayacaktır inşallah. Süt hemen gelmeyebilir memeler süt üretmeyi bilmiyor tabi. Siz düzenli sağıma devam edin alarm kurun gece de kalkın 2 saatte bir sağım yapın güzel bir makineyle gelir o da hiç telaşlanmayın.

Kilosu güzel doğmuş maşallah kolay toparlayacaktır inşallah. Süt hemen gelmeyebilir memeler süt üretmeyi bilmiyor tabi. Siz düzenli sağıma devam edin alarm kurun gece de kalkın 2 saatte bir sağım yapın güzel bir makineyle gelir o da hiç telaşlanmayın.
Sağıyorum su gibi geliyor az az sadece hastane pompası ile 2 gün içinde gelmezse mama başlanacak doktor bazen iki haftayı bulabilir dedi

Back
X