33. Günümde B-HCG 4ı?5.19 aranızda böyle olan varm

zazez

üşengeçliğin doruğunda
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.406
125
323
39
Kütahya
meraba arkadaşlar
bugün 33. günüm Bhcg değerim 45.19 çıktı
bana ve dr.ma göre düşük bi değere
daa öncede bi düşüğüm var ve onda da değerim bunun gibiydi
ve 7. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım
buda aynısı olucak düşüncesindeyim
aranızda değeri böle düşük çıkıp sonra yükselip gebeliği devam eden var mı?

canım bu konuda fikrim yok ama benim 29.günde hcg 2000lerde çıkmıştı

Son düzenleme:
cnm geç döllenme olabiliyor... benm de öyle çıkmıştı değerim ama ne yazık ki düşükle sonuçlandı.. ama bildiğim kadarıyla önemli olan değerin 2 günde 1 en az 2 katına çıkması.. yani bu değerden 2 gün sonra değerin en az 90lrda oluyorsa sonraki iki gün en az 180lerde oluyorsa ve bu şekilde devam ediyorsa gebelik devam edebilir diye biliyorum.. bir daha tahlil yaptırdın mı?

Son adetinden sonra 33. gün di mi doğru anladım.Yani adetin bikaç gün gecikmiş.Eğer öyleyse normaldir.Ben adet olacağım gün test yaptırdığmda 50-55 gibi bişey çıkmıştı.Geç döllenme olabilir.İnşallah bi sorun yoktur.

Anladığıma göre reglin 2-3 gün gecikmiş bu durumda normal değer benim regli günümde 20.63 dü değerim 2 sonra ikiye katladı sende 2 gün sonra tekrar tahlil yaptır.Kötü düşünme iyi olsun..Allah bu bebeğini sana bağışlasın inşallah..

cevabın için saol canım
pzrtsi yaptrmıştm testi yarın yani çarşamba tekrarlıycam inş.
ayrıca bizim 2 katına çıkar olarak bildiğimiz değer
aslında %60 artarsa normalmiş
dr.um söylemişti
inş. bu seferde düşükle sonuçlanmaz canım
peki senin düşük olduğunda 2 katına çıkmışmıydı ?

evet canım reglim gecikeli 2-3 gün oluo
inş. dediğin gibidir ve sağlıkla kavuşurum bende

Allahım inş. benimde senin gibidir inş.
çok saol cevabın için
moral oldu bana

ewet cnm ben ilk tahlil yaptırdığımda 2 gün geçmişti adetim, 28lerde çıkmıştı değer... 2 gün sonra 151 e çıktı.. doktorum değerler biraz düşük demesine rağmen hiçbir ilaç takviyesi yapmadı.. progestan bile vermedi.. ve 9 haftalıkken gelişme geriliği sebebiyle düşük ve sonrasında kürtaj oldum..ama dediğim gibi belki destekleyici bir şeyler verseydi bana şuan bebeğim kollarımda olabilirdi.. nasip kısmet!=(

%60 çok az bizim bildiğimizin yanında o zaman... çünkü 2 kat katlanması çok ayrı bu çok ayrı. ben hiç duymadım öyle birşey.. şaşırdım doğrusu cnm..=S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…