S SSeymae Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2021 7 1 6 29 19 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi SSeymae #1 Hanimlar merhaba 33 haftalik gebeyim ellerimde ve ayaklarimda cok şiddetli kasinma var dayanilmaz halde ne yapmaliyim
Hanimlar merhaba 33 haftalik gebeyim ellerimde ve ayaklarimda cok şiddetli kasinma var dayanilmaz halde ne yapmaliyim
Islak kek Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Aralık 2021 875 1.425 63 20 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi SSeymae #2 SSeymae .!.: Hanimlar merhaba 33 haftalik gebeyim ellerimde ve ayaklarimda cok şiddetli kasinma var dayanilmaz halde ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla... Hormonlardan oluyodur çok şiddetliyse doktora görünün
SSeymae .!.: Hanimlar merhaba 33 haftalik gebeyim ellerimde ve ayaklarimda cok şiddetli kasinma var dayanilmaz halde ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla... Hormonlardan oluyodur çok şiddetliyse doktora görünün
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.595 1.299 83 22 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi SSeymae #3 SSeymae .!.: Hanimlar merhaba 33 haftalik gebeyim ellerimde ve ayaklarimda cok şiddetli kasinma var dayanilmaz halde ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla... Bende öyleyim hamilelikde hep öyle kasinirim ayaklarım ellerim aşırı kasiniyo paraliyorum.kendimi çörek otu yağıyla kaşınan yerlerini hep yağla onda hiç kasinmiyo benim karnimda kasiniyo banyodan sonra daha çok kasiniyorum
SSeymae .!.: Hanimlar merhaba 33 haftalik gebeyim ellerimde ve ayaklarimda cok şiddetli kasinma var dayanilmaz halde ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla... Bende öyleyim hamilelikde hep öyle kasinirim ayaklarım ellerim aşırı kasiniyo paraliyorum.kendimi çörek otu yağıyla kaşınan yerlerini hep yağla onda hiç kasinmiyo benim karnimda kasiniyo banyodan sonra daha çok kasiniyorum