Ultrasonda 1 hafta geriden gelen gebelik

Güzel kalbine göre versin canım hep Allah 💞
Ultrasonda tam 6+0 gözüktü. Geç döllenme olmuş. Üstten göremedik alttan bakmak zorunda kaldık :)
Amin canım benim senin de kalbine göre versin. Bende cuma gidiyorum kontrole her kontrole elim yüreğim de gidiyorum. Zaman makinesi olsa da yarın dogursam🤣

Karından ultrasonla bazen net görünmüyor.
Karnindaki yağ dokusu,mesanenin boş olması etkiliyor.
Benim bebislerde ilk haftalarda karindan bakildiginda 1 hafta gerideydi .
Vajinal baktı haftasiyla uyumluydu.
Geçen hafta 8 haftalıkken de karından ultrasonla baktı haftasiyla uyumlu çıktılar.bebişin daha çok küçük gittikçe toparlar🙏🏻 ☺️🌸
Merhaba canım hayırlı olsun benim de yumurtlamaya göre 5 artı bir di. Dün Yani 12 Ağustos'ta doktora gittim kesem 1.37 santim içinde yolk saç bile gördü. 4 artı 4 ölçümü. İnternette bilgilere göre bu ölçüye göre en az 5 haftalık oluyor kese. Hocam dedim neden 3 gün geri bu önemli değil 10-12 haftaya kadar dedi. İçten içe Bir üzüldüm 3, 4gün çok büyük fark değil ama. Mantıklı düşününce yolk sac bile göründüğü için cihaz ölcumu yanlıstır diyorum bende cnku tezatlık var ya. Araştırma hastanesi buarada. Kayıt açtırmak için ilk oraya gttm dr da cok iyiydi yani kendi DRM kadar memnun kaldım tek üzüntüm bu oldu acaba 3 gun once gelısımı durdu mu ve kafama taktım. Yani gebelikte ortalıkta 4 günlük olamaz Ben zaten adete 5 gün kala öğrendim üstelik testlerle. Eşim de kuruntu yapmama kızıyor üzerine bugün göğüs ucu hassasiyetim tamamen gidince kafaya çok taktım hormonlar dalgalanıyor biliyorum ama kafamızın içi susmuyor

Merhaba canım hayırlı olsun benim de yumurtlamaya göre 5 artı bir di. Dün Yani 12 Ağustos'ta doktora cihZgittim kesem 1.37 santim içinde yolk saç bile gördü. 4 artı 4 ölçümü. İnternette bilgilere göre bu ölçüye göre en az 5 haftalık oluyor kese. Hocam dedim neden 3 gün geri bu önemli değil 10-12 haftaya kadar dedi. İçten içe Bir üzüldüm 3, 4gün çok büyük fark değil ama. Mantıklı düşününce yolk sac bile göründüğü için cihaz ölcumu yanlıstır diyorum bende cnku tezatlık var ya. Araştırma hastanesi buarada. Kayıt açtırmak için ilk oraya gttm dr da cok iyiydi yani kendi DRM kadar memnun kaldım tek üzüntüm bu oldu acaba 3 gun once gelısımı durdu mu ve kafama taktım. Yani gebelikte ortalıkta 4 günlük olamaz Ben zaten adete 5 gün kala öğrendim üstelik testlerle. Eşim de kuruntu yapmama kızıyor üzerine bugün göğüs ucu hassasiyetim tamamen gidince kafaya çok taktım hormonlar dalgalanıyor biliyorum ama kafamızın içi susmuyor
Sağol canım benim seninde hayırlı olsun sağlikla ilerlesin 🙏🏻🌸
Şuan çok küçükler karından net göremiyor olabilir. benimde o şekildeydi gittikçe toparladı gününe geldi şuan.hatta benim o haftada karından yolk saç görünmedi bile doktor vajinal baktı o sekilde gördü senin masallah görünmüş bile ☺️🧿
Kötü düşünme bebişin yuvasını yapmış yolk saçı oluşmuş .
Belirtilere de hiç aldırış etme bi gidiyor bi geliyor .
Şuan bile bazen hassas oluyor benim bazen de hiçbirşey yok hatta zamanla o gerinliği gitti diyebilirim .

Sağol canım benim seninde hayırlı olsun sağlikla ilerlesin 🙏🏻🌸
Şuan çok küçükler karından net göremiyor olabilir. benimde o şekildeydi gittikçe toparladı gününe geldi şuan.hatta benim o haftada karından yolk saç görünmedi bile doktor vajinal baktı o sekilde gördü senin masallah görünmüş bile ☺️🧿
Kötü düşünme bebişin yuvasını yapmış yolk saçı oluşmuş .
Belirtilere de hiç aldırış etme bi gidiyor bi geliyor .
Şuan bile bazen hassas oluyor benim bazen de hiçbirşey yok hatta zamanla o gerinliği gitti diyebilirim .
Teşekkür ederimm içimi rahatlattı canım Allah razı olsun. 2. Bebeğim olacak nasipse. Kızımda böyle bir şey yaşamadım ama o özeldeydi devlet makınelerınden de kaynaklı olabilir dedi ablamlar. Yolc sacı ben de farkettim ay hocam dedim orda nokta var o yolc sac değil mi diye. ☺️ O derece anlasılıyordu çok şükür. Ay sonu başka sehırde gideceğim kışın yaşadığımız yere. zaten orada özelde Dr bulduk muhtemelen orada gercek fark çıkar en kotu Dediğin gibi yolc sac olduğu için ben de az hafta olmayacagını düşünüyorum bir de testte 29 temmuzda gördüm pozitif o yüzden de 4 artı 4 mantıksız gelmişti. Umarım 2 hafta sonra kalbi de duyarım 😍 sağlıkla kucaklarımıza alalımm inşallah 💕

Teşekkür ederimm içimi rahatlattı canım Allah razı olsun. 2. Bebeğim olacak nasipse. Kızımda böyle bir şey yaşamadım ama o özeldeydi devlet makınelerınden de kaynaklı olabilir dedi ablamlar. Yolc sacı ben de farkettim ay hocam dedim orda nokta var o yolc sac değil mi diye. ☺️ O derece anlasılıyordu çok şükür. Ay sonu başka sehırde gideceğim kışın yaşadığımız yere. zaten orada özelde Dr bulduk muhtemelen orada gercek fark çıkar en kotu Dediğin gibi yolc sac olduğu için ben de az hafta olmayacagını düşünüyorum bir de testte 29 temmuzda gördüm pozitif o yüzden de 4 artı 4 mantıksız gelmişti. Umarım 2 hafta sonra kalbi de duyarım 😍 sağlıkla kucaklarımıza alalımm inşallah 💕
Cihazdan cihaza değişiyor canım ben özele gidiyorum ama bulunduğum şehir çok küçük biyer devletle aynı düzeyde cihazlar eski .
Benimde 5+4 iken 4+5 demişti bir süre öyle gitti hatta 7-8 haftalık falan olunca toparladı son regl tarihimle o zaman uyumlu çıktı 😅🙈
zamanla anlaşilir gerçek haftası.
Hem doktorunda bu haftalarda önemli değil bu fark demiş .banada öyle söyledi .
Sağlıkla alalım kucaklarımıza🙏🏻☘️🙈🥰

Cihazdan cihaza değişiyor canım ben özele gidiyorum ama bulunduğum şehir çok küçük biyer devletle aynı düzeyde cihazlar eski .
Benimde 5+4 iken 4+5 demişti bir süre öyle gitti hatta 7-8 haftalık falan olunca toparladı son regl tarihimle o zaman uyumlu çıktı 😅🙈
zamanla anlaşilir gerçek haftası.
Hem doktorunda bu haftalarda önemli değil bu fark demiş .banada öyle söyledi .
Sağlıkla alalım kucaklarımıza🙏🏻☘️🙈🥰
Amin canım inşallah gerçekten hiç bitmiyor bu telaşlı hallerimiz. Kalp duymak için sakinim ama dediğim gb tarihsel durum korkuttu . Bi nebze daha rahtm suan sükürler olsn

Back
X