Ultrasonda 1 hafta geriden gelen gebelik

Pardon anlamak ıcn soruyorum kusura bakmayın bende gebeyim 5 haftalıkda degerım 592 doktor kese görünmez daha dedı senn beta degerin 500kenmı kese göründ
Ben 991 le öğrendim ertesi gün Dr gittim alttan bakti zor da olsa gördü dış gebelik ihtimaline karşı 0.52mm di hatta kese boyu sen de 2000 i geçince karindan görürsün erken gör.ek istersen alttan bakarlar

Yani o zaman benimki yanlış ölçülüyor 5+0da sana 7mm demişler bana 11.60 mm dedi Dr ki benim 6+2 idim bu değerle sata göre
Canım bence herkese göre değişiyordur önemli olan olması gerektiği aralıkta olmasıdır. 5+5dim 7 mm çıktığında bu adada :) Doktor normal olduğunu düşünüyorsa çok takmamak lazım hayırlısı olsun.

Pardon anlamak ıcn soruyorum kusura bakmayın bende gebeyim 5 haftalıkda degerım 592 doktor kese görünmez daha dedı senn beta degerin 500kenmı kese göründü
Beta değerime 500den sonra hiç bakılmadı 500 çıktıktan yaklaşık 4 gün sonra kese gördü. Ve çok minikti 4-5 mm falan yani. 2000lere yükselmesi gerekiyor betanın kese gözükmesi için dedi. Demekki betan sağlıklı yükselmiş dedi.

Beta değerime 500den sonra hiç bakılmadı 500 çıktıktan yaklaşık 4 gün sonra kese gördü. Ve çok minikti 4-5 mm falan yani. 2000lere yükselmesi gerekiyor betanın kese gözükmesi için dedi. Demekki betan sağlıklı yükselmiş dedi.
Benm betam 592den 1180e yukseldı ultrasondan baktı ama göremedi sadece rahim kalınlasması güzel dedi on gün sonraya randevu verdi bkalm

Benm betam 592den 1180e yukseldı ultrasondan baktı ama göremedi sadece rahim kalınlasması güzel dedi on gün sonraya randevu verdi bkalm
En az 2000 olması gerekiyor görünmesi için demisti bana da doktorum. 5 gün sonra gördüğümüzde de çok küçüktü 4-5 mm falan 😅 yani normal ve güzel ilerliyor senin de canım demek ki

En az 2000 olması gerekiyor görünmesi için demisti bana da doktorum. 5 gün sonra gördüğümüzde de çok küçüktü 4-5 mm falan 😅 yani normal ve güzel ilerliyor senin de canım demek ki
Tekrar ne zaman gideceksin kontrole

Bugunsaat 15de Lavaboya gidince kani gördüm silince de vardı hemen hastaneye geldik. İğne yapıldı serum takıldı sonra dr geldi karından baktı kanama alanı kese dışı da çok ufak bir alan defi istersen alttan da bakabiliriz dedi bende bakalım içim net olsun dedim. Alttan bakınca kalp atışıni gördüm atıyor gördüm dedim Dr evet atıyor dedi. Çok az geldi sesi dinletti sorsan hatırlamıyorum sesi suan ama goruntu gozumun önünde inşallah sende çarşamba duyacaksın için rahat olsun canimm💚💚🤲

Bugunsaat 15de Lavaboya gidince kani gördüm silince de vardı hemen hastaneye geldik. İğne yapıldı serum takıldı sonra dr geldi karından baktı kanama alanı kese dışı da çok ufak bir alan defi istersen alttan da bakabiliriz dedi bende bakalım içim net olsun dedim. Alttan bakınca kalp atışıni gördüm atıyor gördüm dedim Dr evet atıyor dedi. Çok az geldi sesi dinletti sorsan hatırlamıyorum sesi suan ama goruntu gozumun önünde inşallah sende çarşamba duyacaksın için rahat olsun canimm💚💚🤲
O kadar sevindim ki senin adına anlatamamm ❤️ dinlen canım ayaklarını uzat hiç yorma kendini

Canım gittim şükürler olsun kalp atışını duyabildim ağlamaktan helak oldum nasıl güzel bir duygu Allah’ım isteyen herkese versin gerçekten ❤️
Ayy çok sevindim gözün aydın canım merak etmiştim seni💕
Ultrason da ne kadarlık göründü degistimi haftasi

Back
X