33 haftalık hamilelikte bacak ağrısı

erik27

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
238
71
13
25
Kızlar 33 hafta olduk bugün ama bacaklarımın özelikle sol bacağımın ağrısından sabaha kadar uyuyamadım eşim gece masaj da yapsa uzatsam da yastık da denesem hiç bişey fayda etmedi ara da bi kramplar oluyordu ama bu kramp ağrısı değil sanki biri damarlarımdan tutup çekiştiriyormus gibi bi his benim gibi olan var mı normal.mi bu ne yapabilirim ağrısı için önerilerinize ihtiyacım var

Kızlar 33 hafta olduk bugün ama bacaklarımın özelikle sol bacağımın ağrısından sabaha kadar uyuyamadım eşim gece masaj da yapsa uzatsam da yastık da denesem hiç bişey fayda etmedi ara da bi kramplar oluyordu ama bu kramp ağrısı değil sanki biri damarlarımdan tutup çekiştiriyormus gibi bi his benim gibi olan var mı normal.mi bu ne yapabilirim ağrısı için önerilerinize ihtiyacım var
Magnezyum kullanıyor musunuz?

Hayır sadece demir ilacı verdi doktor
Magnezyum kullanmanız gerekiyor olabilir. Doktora sorun, isteyin.
Benim de sağ bacağım ağrıyordu. Doktorum magnezyum verdi. Bacağımın ağrısı durdu.

Bir de neden başka vitamin vermedi? Omega 3 falan.

Canim magnezyum kulllanmiyorsan doktoruna soyle onu kullanmaya basla iyi gelir ek olarak da gunde 1 maden suyu icebilirsin

Kİlo alinca bacaga yuk biniyor ve varis vs yapabiliyor diye duymustum. Varis corabi oneriyolar bazen isterseniz onu da bir sorun :)

Magnezyum kullanmanız gerekiyor olabilir. Doktora sorun, isteyin.
Benim de sağ bacağım ağrıyordu. Doktorum magnezyum verdi. Bacağımın ağrısı durdu.

Bir de neden başka vitamin vermedi? Omega 3 fafalan.
Yok sadece demir ilaci verdi başka hiç bisey şey kullanmıyorum bi dahaki randevumda soracam

Kİlo alinca bacaga yuk biniyor ve varis vs yapabiliyor diye duymustum. Varis corabi oneriyolar bazen isterseniz onu da bir sorun :)
Aslında çok kilo almadım ama yine de çorap verdiler burda bütün hamilelere veriyorlar önlem amaçlı ama cok rahat değil açıkçası

Back
X