33 haftalık hamilelikte kasık agrısı

gulsev96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
45
13
3
29
Merhaba ,

33 haftalık hamileyim. Son 2 haftadır özellikle akşamları , genelde öğleden sonra 3 4 gibi alt karnımda kaslarında ağrı oluyor . Özellikle oturup kalkarken, uzanırken bacağımı kendine doğru çekerken, altımdaki pijama vs kıyafeti giyip çıkarırken rahatsız ediyor. bu durumu yaşayan var mı? Geçen hafa doktorum herseyın yolunda olduğunu söyledi. Bebeğim hareketli sıkıntı yok. Ama bu ağrıları ve sabah değil akşam genelde olmasının sebebini merak ediyorum

evet 28 den beri yasadıgım sıkıntı bebegın pozısyonu ıle rahmın gerılmesıyle alakalıymıs :)) merdıven cıkar gıbı karnıma dızımı yaklastıramıyorum pıjamamı kocam gıydırıyor sagolsun. yatakta donmek de zulum . kasık baglarımı hıssedıyorum resmen kancalarla gerıyorlar gibi . karnımın altından yavasca kaldırıp yukarda tuttum 15 20 sn nasıl ıyı geldı anlatamam . kafa sag kasıga yakın bacak toto sol meme altıma dogru vuruyor :))

Cevabınız ıcın teşekkürler. Bende bebek pozisyon degıstırdı dıye oldu dıye düşünmeye başladım. Kafası sağ kasıgımım orda o sebeple sanırım kaslarım zorlanıyor. Akşamları çok zor gerçekten oturup kalkması bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…