33 haftalık heran doğum hapabilirim..!!

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
103
35
Bingöl
33 haftalık hamileyim ilkim sezeryan olduğu için bu hamileliğimde 200 lerde sancı çekiyorum.. dikişlerim patlayabilir die bebeğimi almaları an meseleri.. ciğer iğnesi yaptılar bu hafta doğurup sağlıklıca kucağına alam war mı..? :KK42:

Canım. Benim ablam 34 te doğurdu 2500 grm doğdu. Şimdi 4 yaşında dünya güzeli akıl küpü bir kızı var. Endişe etme. Bol bol dua et

Bende erken doğum yaptım 2360 gr doğmuştu şimdi aslanlar gibi üzülme sakın en fazla bi kaç gün küvezde yatar :)

31+5 de 2030 gram dogum yaptim 1 ay kuvezde kaldi.
Allah sagliklica kucağına aldirsin insallah

33+5 te dopum yaptım 1900 dogdu oglum, hastanede kuvezde 1800 kdar düştü 10 gün sonra hastaneden cıktık. çok şükür şimdi 2.5 yaşını geçti, resimdeki velet :) hiç moralini bozma inşallah sağ sağlim kucagına alırsın

Sana ilaçlı serum falan vermediler mi Can'ım sancı dursun diye? Suyun gelene kadar vaktin var yine Allah yardımcın olsun

Haftan iyi canım. En fazla biraz küvezde kalır. Sakın korkma. 24 hafta doğanları sağsalim annelerine teslim edebiliyorlar artık.

11 saat 200 lerde sancı çektim.. dikişlerim patlama ihtimali war.. 5 serum 11 tane hap iki tanede ciğer iğnesi wuruldum.. oturduğum zaman yada ayakda dueduğum zaman hemen kasılıyo.. küwez denilince korktum.. 2.200 kilo ama doğumda deişiyo kilolar sizler böle yazınca çok rahatladım gerçekten hep yatıyorum yeni yeni geçti sancı azcık sabret dedi soktor en azından 2-3 gün saha geçsin doğsada bişe olmaz korkma dedi ama işte..

11 saat 200 lerde sancı çektim.. dikişlerim patlama ihtimali war.. 5 serum 11 tane hap iki tanede ciğer iğnesi wuruldum.. oturduğum zaman yada ayakda dueduğum zaman hemen kasılıyo.. küwez denilince korktum.. 2.200 kilo ama doğumda deişiyo kilolar sizler böle yazınca çok rahatladım gerçekten hep yatıyorum yeni yeni geçti sancı azcık sabret dedi soktor en azından 2-3 gün saha geçsin doğsada bişe olmaz korkma dedi ama işte..
Can'ım bende erken sancılandım hatta 28 bitmeden sancılarım başladı. Bol su iç ne kadar su içersen o kadar azalıyor sancı. Ve asla kalkma . Yat hep.

Yatıyorum oturunca yada ayakda iki yürüyünce hemen kasılıyo.. çok sert oluyo karnım toplanıyo hemen.. Allah yardımcımız olsunn..

Yatıyorum oturunca yada ayakda iki yürüyünce hemen kasılıyo.. çok sert oluyo karnım toplanıyo hemen.. Allah yardımcımız olsunn..
Amin Can'ım korkma ben ne sancılar atlattım 38+5 te doğurdum Şen'de atlatırsın inşlh

33 haftalık hamileyim ilkim sezeryan olduğu için bu hamileliğimde 200 lerde sancı çekiyorum.. dikişlerim patlayabilir die bebeğimi almaları an meseleri.. ciğer iğnesi yaptılar bu hafta doğurup sağlıklıca kucağına alam war mı..? :KK42:
30. Haftada sezeryanla doğum yaptım bebegim 2 ay kuvozde kaldı şükür iyi 7 yasinda şimdi. Darısı size insallah

Doktorumun bi hastası 35. Haftada doğum yapmış. Ciğerlerin için iğne yapmışlar. Ultrasonda bebek 2400 gram çıkıyomuş ama 2900 olarak doğmuş:KK45: gayet de sağlıklıymış.

SANcılar ara ara geliyo.. sıklaşınca gel dedi doktor.. alırlarmı artık.. kaç gündür sancılar beni mahfetti..

Ciğer için iğnede yapmışlar belki küvöze girmez bile. Zaten girse de o çıkana kadar sen toparlanmış oluyorsun. Emzirme uykusuz kalma gibi durumlar olmayınca çabuk iyileşiliyor. Ben 36 haftalık doğum yaptım iki hafta kaldı yoğun bakımda ciğerleri tam gelişmediği için ani olduğundan iğne yapmaya fırsat olmamıştı ama şimdi yaşıtlarından da iyi gelişimi 7 yaşına girdi teyzesi. Sürekli sancı çekiyor olman da zarar veriyordur belki çıkması daha hayırlıdır artık bebişin için

Ohhh maşallahh inş benim bebrğimde küweze gerek kalmadan alırım kucağıma.. sancım war tutuyorum kendimi çok dayanamazsam gitmeyi düşünüyorum.. 1 gün 1 gündür..

Back
X