ciğer geliştirici iğneyi de 1 gün önce bile yapsalar işe yarıyor diye biliyorum endişelenme
çınarlıda erken dogummu yaptın dr unn kımdı bebekler transport kuvozlemı tasındı
arkadaslar cok teskkur ederım galıba dogmadan kuvoze gırıp gırmeyeceklerı bellı olmuyor ben dun oldum cıger gelıstırıcılerı etkısı kacgun acaba benım dr um smyrnada ydı cınarlıda dogum yapmayı dusunuordum ama ıkız bebek oldugu ıcın ve bu kuvoz olayı yuzunden egeye mert kazandıya gıdıyorum cok ılgılı cok memmnunum ama ıste devlet hastanesı bıraz o yuzden korkuyorum dogdugunda mı soyluyorlar kuvoze gırer dıye dogmadan bılemıyorlarmı benım dun o sumuksu seyle hafıf kan geldı dr nısan dedı acılma yokmus cıger gelıstırıcıyle nıdılat verdı33 e gırıyorum bugun acayıp korkuyorum bende dogdugunds yanımda olsun kuvoze gerek kalmasın ıstıyorum heranne gıbı ınsan zor bulunca ....kuvozu doguma gırmeden arastırıyorlar demıbugune kadar cok amelıyatlar oldum anne olabılmek ıcın artık ıgneden bıle odum kopuyo egede dogumdan sonra 1 gun yogun bakımda tutuyorlar ondanda korkuyorum bırde bebekler yanımda olmassa kuvoz dıye geyı tercıh ettım ama tabı ordada dolu olma ıhtımalı varr... epıdurallemı dogum yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?