• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33 yaşında otizmli olduğumu öğrendim

Ben bu olayı hiç mantıklı bulmuyorum. Çünkü son zamanlarda otizmliyim diyen yetişkin sayısı arttı saçma bir şekilde. Herkes de otizm mübarek. Otizm öyle bir şey değil ki.
Yani ben normal bir insanım ve benim de farklı yönlerim var. Sadece bir tikiniz var ya da iletişimini yok diye otizmli olmuyorsunuz.
O zaman Türkiyenin yüzde 80i otizm.
Hepimiz farklıyız arkadaşlar, bunu bir kalıba koyup “aaa ben buymuşum” demek geleceğimize yapılacak en kötü yatırımdır.
Bir de çevreme söyleyeyim mi demişsiniz, yok bence gidin hesap açın “33 yaşında otizm olduğumu öğrendim” diye orda anlatın isterseniz?!

Ben bu olayı hiç mantıklı bulmuyorum. Çünkü son zamanlarda otizmliyim diyen yetişkin sayısı arttı saçma bir şekilde. Herkes de otizm mübarek. Otizm öyle bir şey değil ki.
Yani ben normal bir insanım ve benim de farklı yönlerim var. Sadece bir tikiniz var ya da iletişimini yok diye otizmli olmuyorsunuz.
Hepimiz farklıyız arkadaşlar, bunu bir kalıba koyup “aaa ben buymuşum” demek geleceğimize yapılacak en kötü yatırımdır.
Bir de çevreme söyleyeyim mi demişsiniz, yok bence gidin hesap açın “33 yaşında otizm olduğumu öğrendim” diye orda anlatın isterseniz?!
Psikiyatri profesörlerinin koyduğu tanıyı kabul etmediğinize göre ordinaryüs filan olmalı ünvanınız :)
Siz de doktorları beğenmiyorum doğru tanı koyamıyorlar otizm öyle bir şey değil diye hesap açın da adamlar istifa etsin. :)

Cocukken ince motor kaba motor becerileriniz nasıldı mesela? Kac yasında ayakkabınızı bağlayabildiniz ya da giysilerinizi kendiniz giyip çıkabilirdiniz? En çok sorun yaşadıkları noktalar bunlar çünkü iletişim sıkıntısı dışında G gkulata

Anlatanlar var, ben faydalı buluyorum.
Canı isterse neden yapmasın.

Back
X