33 yaşındayım tembellik bastı

Yine bir işiniz varmış ve buna gidiyorsunuz en azından
Benım işim gücümde yok zaten olsada popom yemezdı gıtmeye
Bunların hepsı benımde sorunum ama duzelmıyor
Bırde bende dızı ızleyeyım dıyorum o bıle sıkıcı gelıyor. Zaman kaybı gıbı gelıyor
Tıktok ınstagram reelslerınde kaydırma yapıyorum
Ama gercekten neden boyleyız

Dizi zaman kaybı geliyorsa yaptığınız daha iyi şeyleriniz vardır öyle mi peki

Dizi zaman kaybı geliyorsa yaptığınız daha iyi şeyleriniz vardır öyle mi peki
Daha iyi şeyler derken yazdım gormedın ınstagram reels kaydırıyorum
Tek ogun yemek yapamıyorum hem sıkıcı hem bunaltıcı gelıyor
Coluk cocuk hep dısardan yıyor ben anlamadım herkes hergun nasıl uc bes cesıt yemek yapıyor o bıle sacma

Kanka sen isim de yok diyorsun sen baya uçta yaşıyorsun bu tembellik işini bari sağlıklı yemek yap çocuklara

Kanka sen isim de yok diyorsun sen baya uçta yaşıyorsun bu tembellik işini bari sağlıklı yemek yap çocuklara
Yazık kız artık ordan burdan saglıklı tarıfler buluyor kendı capında uapıyor
E ozaman sen tembelde degılsın bak ne guzel kendıne haksızlık yapma

Ben de ayniyim ya bütün gün koltukta Netflix bakabilirim

Yaslaniyor muyuz ne

Yazık kız artık ordan burdan saglıklı tarıfler buluyor kendı capında uapıyor
E ozaman sen tembelde degılsın bak ne guzel kendıne haksızlık yapma
Kaç yaşında ? Yerim onu. Evet o konularda tembel sayılmam aman seytan kulağına kurşun

Yukarıda bir arkadaşin söylediği gibi kesinlikle egzersiz yapmak çok zinde yapıyor insanı aynı yaşlarda sayılırız bende çalışıyorum ve 2 tane çocuğum var ne kadar salarsam o kadar enerjim düşüyor öncelikle kendinizle başlayın kendinize yatırım yapın sabah kalkar kalkmaz yüzünüzü yıkayın kremlenin yediklerinize dikkat edin çok fazla şeker tüketmek de insanı mayistiriyor her gün olmasa bile 2 günde bir spor salonuna inmeye usenince kendim YouTubedan Burçin denginin videolarından açıyorum keyfime göre sonrasında ılık bir duş vücuda bakım oh mis gibi hatta çocuklar uyumussa kitabımı da alıyorum elime ve mavi ekrandan özellikle geceleri uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…