- Konu Sahibi geronimo
-
yok canım 4 gün sonra 1 ay olucak:1ninca::1ninca:
yeni yani de sanki senler olmuş gibi
gel desede bende gitsem :sinifsinif:
kıyamam ya iykide kısa dönem kızlar sizin..bunlar asteğmen olcakları için 1 ay sonra askerin başına geçip eğitim yaptırcaklarmış ya ondan acayip sıkı tutuyolarmış hafta sonları bile boş kalmıyolar ya3000 km miiiakannehir ayy yazık yaa o kadarda koşturulur muuu:çok üzgünüm:
ya 3000 km ya bunlar askerlerin insan olduğunu unutuyolar bence ya ne gerek var bu kadar yüklenmeye
off ya deli olcam noldu bu siteye böyle
düzeldi sonunda
evet kızlar sensible ın listeye benzer yapalım diyorum benn ama herkes yazsın nerde olduğunu ayaz sana iskenderun deil izmir dicez demiii artıksensible ın listesinin aynısından yapayım onada measj atayım diorum ben ne dersiniz? ilk izin mi isteyim yada?
ah bebeiimmm seninkide mi gelme diyo???nerdeydi seninki canım?
evet kızlar sensible ın listeye benzer yapalım diyorum benn ama herkes yazsın nerde olduğunu ayaz sana iskenderun deil izmir dicez demiii artıksensible ın listesinin aynısından yapayım onada measj atayım diorum ben ne dersiniz? ilk izin mi isteyim yada?
kıyamam ya iykide kısa dönem kızlar sizin..bunlar asteğmen olcakları için 1 ay sonra askerin başına geçip eğitim yaptırcaklarmış ya ondan acayip sıkı tutuyolarmış hafta sonları bile boş kalmıyolar ya(
hangi şehirde yakınmısın bari?
alalhım geçsin ünler..takvimler..hepimiz gözümü kapatalım açtığımızda onlara sarılmış bulalım kendimizi
manisa
neden seninkidemi gelme diyor :1ninca:
kelle koltukta ya ne sinirler ya mantıksızlar kendi canları yansın istemezler amamafoldumben
neden izin isticeksin ki gerek yok bencesengözlerimebaksanab
neden izmir dicez:kedi::kedi:
benim ki kısa dönem değilmafoldumben
evet yakınız ama gitmeme izin vermiyorsenağlama
3000 km miiiakannehir ayy yazık yaa o kadarda koşturulur muuu:çok üzgünüm:
manisa
neden seninkidemi gelme diyor :1ninca:
kelle koltukta ya ne sinirler ya mantıksızlar kendi canları yansın istemezler amamafoldumben
neden izin isticeksin ki gerek yok bencesengözlerimebaksanab
neden izmir dicez:kedi::kedi:
benim ki kısa dönem değilmafoldumben
evet yakınız ama gitmeme izin vermiyorsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?