331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede arastırsın hafta sonuna kadar
sen o zamana kadar kendını bosyere uzme belkıde gunahını alıyorsundur.

basarıla uzme kendını lutfen sınavına konsantre ol

cerencim üzülme lütfen iyice araştır bak burda onurun bir suçu yok bence bnoş yere üzme kendini

ceren geldiğinde konuşalım canım bu facebokla ilgili geçen yıl yaşadıgım çok kötü bi olay varr konuşalım canım geldiğinde

:)Dicekkti ama ben hemen acıklamasını yaptım :)bugun de acmasaydın ozaman gorusurduk dedı

ben açmasam bi daha beni askerlik bitene kadar aramaz(

yaa eski sayfalara bakıyodum can sıkıntısından bunları okudum
aşkım anlatıyo diyolarmış ona ya ne güzel ne zaman istesen arıyosun konuşabiliyosun işte henüz sevgili olanlar anlatıyomuş genelde
arasak ya ailesi yanında oluyo açamıo ya başka bişey oluyo yada fırsat oluyomuş benimki telefona geliomuş biri diomuş ben şmdi arayamam eve girmiştir girmeden önce aramam gerekiyo diomuş kız dışardayken onlar müsait olmuyo fln neler var neler yanii
benimkide dio telefonun başındamı bekliyon müsait olmazsan açma ben anlarım :roflol:

ay noluyor ya burda
2 topik var kafam karıştı bu topiği yeni gördüm ceren ne oldu yaa bi bakayım geçmiş sayfalara

ay noluyor ya burda
2 topik var kafam karıştı bu topiği yeni gördüm ceren ne oldu yaa bi bakayım geçmiş sayfalara

ay noluyor ya burda

ceren kız arkadaşına söyle araştırsın kesin bi kanıt bulunca çık karşısına söyle net bi şekilde

varsa bişey mutlaka açık verir
koyacaksan g. tüne tekmeyi askerdeyken en sevgiye ihtiyacı olduğunda koy meleğim...

korkma eğer bişey varsa da er yada geç çıkacaktı meydana daha geç çıkmadığına sevinirsin. hiç üzülmene gerek yok herşey herkes unutuluyor merak etme bal köpüğüm.
aama yıkılma salma kendini
senin herşeyden önce bi okulun var geleceğin var gelecğini allat saydığım nedenlerden ötürü kesinlikle zaman kaybına atamazsın...

eğer böyle birşey yoksa bulmak için zaman kaybederek,
böyle bişrey varsa da o insan için hayatını geciktiremezsin meleğim....

sakın salma kendini öperim

ablaların burda anam korkma sen

Forumda gezerken gördüm yazdıklarını. Konuya biraz fransızım ama bi şey sormak istiorum kız sadece hayran olarakmı eklemiş yoksa sayfasında yorum felanmı yapmış :uhm: Ben face kullanmıorum ama bildiğim kadarıyla grup açınca grubun arkadaşı olamıon hayranı oluon oda bu nedenle hayranı görünüodur sanıorum

Cerenim bu konuyu araştırmadan sakın bişey sorma.. Birde hayran sayfasına herkes hayran olabilir face'de.. arkadaş olmak gibi bişey bu.. eğer herhangibir yazı falan yazmadıysa duvara onrn bunda bi suçu yok bence..

merhabalarrrr.
cerencim sonuç ne olursa olsun 2 sınavının olduğu bir günde böyle birşeyle karşılaşman kötü olmuş.sen şimdi sınavlarına da bakamadın ve odaklanamazsın da.umarım iyi geçmiştir sınavın.canım yaaa ne olduğunu tam olarak bilmediğim için bişey diyemiyorum.ama gerçekten bu internet birçok ilişki de sorun.yüzyüze görüşemediğin için konuyu konuşurken ki samimiyetini veya dürüstlüğünü anlayamayabilirsin.eğer çok sıkıntı oluyorsa da bilmiyorum ne kadar doğru olur ama bi araştır istersen ama araştırsan bile sonucunu öğrensen bile ne değişecek onu da bilmiyorum.yani allah korusun böle bişey varsa da çok kötü olur yoksa da bundan sonrası için içinde hep bir şüphe olur.

kızlar sizler neler yapıyorsunuz?nasılsınız?cerenin anlattığı şey yüzünden moraller bozuldu tabi ama umarım kötü birşey yoktur.bugün 109 gün var.hatta 7 saat sonra 108 kalacak.şu zaman bi geçse de herkesin sorunları dertleri bitse yani.

CANM OLE TAKILIYORUM BEN KENDI ADIMA. CERENe EVET UZULDUK AMA BENCE DUSUNDUGU GIBI DEGIL. ZMAN GECCEK ASKERLERIMIZ GELCEKK COK SEVINCZ AMA DERTLER BITMICEK . ERKEK MILLETI DEGILMI NE ONLARLA NE ONLARSIZ OLUYO. bak burdan yazısırız gelınce askerler sınırlenınce ay bunamı uzuldum ben bu kdar dıye. sınır gecınc cnm kocısım olur hayat bole akar gıder.

arzuuuu çok özledim ben seni bebeimm....bnde öpüyorum seni çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…