canım o zman bırak arkadaşın araştırsın bence, seninkinede bişey söleme
:)Dicekkti ama ben hemen acıklamasını yaptım :)bugun de acmasaydın ozaman gorusurduk dedı
ben açmasam bi daha beni askerlik bitene kadar aramaz(
çok çok çok kötüyüm....annemler gelcek die kardeşimi facebookuna arkadaşlarını ekliodm.benm facebookum yok kardeşimde yeni aldı şimdi gelnce eklemedin der.ara verdm biraz ekledim tanıdıkları.snra aklıma onur geldi ekledim onuda ztn seviolar birbirlerini çok...
aklıma onurun hayran sayfası geldi öle bi sayfası vardı ona baktım okuldan bi kız bunun hayranı olmuş!!!ztn sinir olupodum o kıza onlarda kalırken karıştrmştm pcyi biraz o yokken bu kızın resimleri falan vardı hemde tek çekilmiş...böle mezuniyette falan....oofff offf gelde delirme! o saatten beri ne ders çalıştım ne bişi..kalırm heralde sınavdanda bu moralle sınavamı girilir!
ağlıyorum hala:S:S:S oofff yarabbim oooffff......
kızlar sizler neler yapıyorsunuz?nasılsınız?cerenin anlattığı şey yüzünden moraller bozuldu tabi ama umarım kötü birşey yoktur.bugün 109 gün var.hatta 7 saat sonra 108 kalacak.şu zaman bi geçse de herkesin sorunları dertleri bitse yani.
arzuuuu çok özledim ben seni bebeimm....bnde öpüyorum seni çokkkceren kız arkadaşına söyle araştırsın kesin bi kanıt bulunca çık karşısına söyle net bi şekilde
varsa bişey mutlaka açık verir
koyacaksan g. tüne tekmeyi askerdeyken en sevgiye ihtiyacı olduğunda koy meleğim...
korkma eğer bişey varsa da er yada geç çıkacaktı meydana daha geç çıkmadığına sevinirsin. hiç üzülmene gerek yok herşey herkes unutuluyor merak etme bal köpüğüm.
aama yıkılma salma kendini
senin herşeyden önce bi okulun var geleceğin var gelecğini allat saydığım nedenlerden ötürü kesinlikle zaman kaybına atamazsın...
eğer böyle birşey yoksa bulmak için zaman kaybederek,
böyle bişrey varsa da o insan için hayatını geciktiremezsin meleğim....
sakın salma kendini öperim
ablaların burda anam korkma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?