331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmmm okudum şimdiiiii
sen neden hemen yanlış anladın yada pc de gördüğünde sormamışmıydın bu resim nie var diee tatlımmmm???

bide hayran nie sayfası varrr afedersin ama sen onunla konuştuğunda dekii benm facede işim var bi şifreni verseene dee nasıl olsa asla msjlar silinmioo bütün herşeyi öğrenirsin kimle nasılll nedne konuşuooo okadar basitt vermezse araştır canımmm

emin ol verir!

kendine güvennn sseni aldatmaz yada arkandan iş çevirmezzz ...olaki yaptı zaten aslaaa üzülmeeeee..

ceren demekkı senı kıskanıyo. ama senın neden bukadar evham yaptıgını ben anlıyorum. uzun uzun konusalım bazı seyler hıcde dusundugun kadar kolay degıl. bırazdan cıkcam yarım saate evdeyım
konusuruz

hımmm keşkee canım ozaman sorsaydınn kavga gibi değil aaa bu kız kim neden falan gibi şimdii böle düşünmezdin tatlımm yaa

benmde erkek arkadaşım yokk onunda kız arkadaşı yok olamaz zatenn...

her halükarda kavga çıkardı emin ol....

hımmmm canımmmmmm bakkk sen şimdiii öle bişey düşünkii bi yol bulup bunu öğrenelimm ama bakkkkk sen şimdii sınavlarına konsantre ol tattlımmm sonraaaa sıonavların geçtiği gibi sırf bununla ilgilenrz canımmmm..

kafamı toplayamıyorum:S

canımmmm düşünnn sen şimdii kendini üzceksin salcaksınnnn sınavlarıı ee kaldın dielimm bir sürü şey çıktııı ama kaldığınla kalcaksınn suan sana sınavlardan daha önemli bişey yokk bende kuşku olsa ufaacıkk uyku uyuyamam seni çok ii anlıorumm aamaaaa
sonradan çokkkk pişman olursunn şimdii sınavların en öenmliiii sonraaa istersen aylarca üzülll geçteeee araştırır çıkartırsınnnnn hiç bişey saklı kalmazzzz...unutma o senin sevgilinnnn....

msn şifresini biliomuusnnnn ordan face kırrrrsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…