331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güz ben olsam acmadan duram çok hasar vermeden aç oku mektubu oku kız okuuu be duramazdım

okudumm zatı hemn acıldı
onlara benden daha kotu yazmıs
olesıne yanı. yok adamda yetenek yok
benım gıbı yazan bırıne bole koca hehhh

banamı kacak dıyon

kendın gıdıp duruyon

ii bu son gunlerımzı zatı ben artıkın aranızdan ayrılcam yavastan. arada ugrar halınızı hatrınızı sorarım

kustum dermısım

3 temmuz sınavım var seker ona bakmam lazım
spordan arta kalan zamanı ona ayırcam. ama ara verdıkcee gelırım yanınıza. cok uzun kalamassmda gelırım yanı

kustum dermısım

3 temmuz sınavım var seker ona bakmam lazım
spordan arta kalan zamanı ona ayırcam. ama ara verdıkcee gelırım yanınıza. cok uzun kalamassmda gelırım yanı

anladım canım yaaa mutlaka uğra ama arayı uzatma :çok üzgünüm:
hepiniz gidiyosunuz bi ben kaldım bende kendime bi uğraş bulayım bari mafoldumben

anladım canım yaaa mutlaka uğra ama arayı uzatma :çok üzgünüm:
hepiniz gidiyosunuz bi ben kaldım bende kendime bi uğraş bulayım bari mafoldumben

senle gorusuruz gamıssım kk ya fazla takılamaya bılırım sadece. sabahları gunduz falan takılırız bız senle
arada sozlesıp takılırız tabı cumaretsı gecelerı mesela.

tabı basarabılrısem calısmayı . basaramassam gene yanınızdayım

senle gorusuruz gamıssım kk ya fazla takılamaya bılırım sadece. sabahları gunduz falan takılırız bız senle
arada sozlesıp takılırız tabı cumaretsı gecelerı mesela.

ŞenizŞenizŞeniz canım benim tabi görüşürüz

artık son sınavım şeker malı müşavir oluyorum .
gercı spora gıttıgım aksamlar derscalısımıyorum ama erken yattgımız ıcın cok gorusulmuyo

artık son sınavım şeker malı müşavir oluyorum .
gercı spora gıttıgım aksamlar derscalısımıyorum ama erken yattgımız ıcın cok gorusulmuyo

hayırlı olsun canım benm evet 9 da ancak işlerimiz bitiyo 11 de yatmak zorunda kalıyoruz biz sohbetin dibine haftasonu vururuz ancak bi cee deyip gitmek te güzel olaklinialirimsmilemuyo

ole valla. sole bıa aksam karsılıklı ıcelım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…