331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Avondandı ama kurudu gıttı sımdı yenı sıparıs verdım bakalım avondan

bende maybeline kullanıyorum ama pek memnun değilim şöyle ok gibi yapacak güzel bi maskaraya ihtiyacım var

Arastıralım seker
ben haftaya cıkıyorum alısverıse
degısım baslıyo yavastan

Pekı aksam gorusuruz
optum canım

iyiyim güzcüm.gamişle yazışmalarınzızı okuyordum:)bende hergün giriyorum ama kimse olmuyo.diyorum ya herkes alıştı artık.sınavın varmış 3 temmuzda.güzcüm aslında daha çok varmış gibi geliyor ama zaman su gibi akıp geçiyor bence sıkı tut .inşallah istediğn gibi olur sonucu

profılden rutbe bbolumune gel orda sılcen

sen bılırsın bıze fark yapmaz

ilk zamanlar sadece kısa dönem askerlik sayfasına giriyordum aslında çok fazla takılmıyordum k k ya.ama meğer ne faydalı yerler varmış,ne kadar benimle aynı duyguları yaşayan,hissettiklerimi yaşayanlar varmış.iyi oldu baya burası

ıı degılım bugun ya canımsıkıloyo
eve gıdınce askım gelmesse hemn dusa gırcem belkı kendıme gelırım .bı garıp sıkıntı var ıcımde bırıne patlıcm ama kıme

sen nasısın

evet bencede bayag ıı bundan sonra ne drdım olursa burda anlatır rahatlarım. dısarda kotu nıyetlı ınsanlaar anlatım ellerıne koz vermektense burda baya samımı dostluklar kurduk

güz emin olabilirsin bende aynıyım.ama malesef yapamıyorum.ailemin yanında olduğum için hiçbir duygumu belli etmemeye çalışıyordum ama 2 gün önce durduğum yerde bi patladım ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra.

Evet canım ya sızın durumunuz zor
ben evde kımse yok bole kendı kendıme bı aglıyom bı gulyom .dısarı cıknca bellı etmıyom uzuntumu fazla. Ama evde bırılerı olsa baya sıkıntı olurdu. Sınırımı onlardan cıkarırıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…