331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
damlacım bosuna ugrasma kımsecıkler yok ıkı topıktede gelıyolar hafta sonu gezıyo hatunlar sanırım

kıslarrrr ben geldimmm kuzucuklarım:))) nasılsınız bakalım özledim siziiii:)))

2 basamaklara dustuk cok sukuuur:sm_cool:

lingoşum hoşgeldin canım iyiyim tatlım seni sormalı naptın nasıl geçti:1hug:ŞenizŞeniz

hoşbuldum canım iyi olmana sewindim bende iyiyim işte napiim geldik yine kürkçü tükkanına sempatiksalakcinni haftaya mı gitcektin sen ank. a yoksa gittin mi ?

hoşbuldum canım iyi olmana sewindim bende iyiyim işte napiim geldik yine kürkçü tükkanına sempatiksalakcinni haftaya mı gitcektin sen ank. a yoksa gittin mi ?
yok balım 26 subatı bekliyoz gitmicem ankaraya falan :1rolleyes:
dur didin mi gız boğazına ben yokken :1hug: kaydirigubbakcemile3

dimedim ne yalan söliyim cokacimcoook sen nittin bogaz hallerin ne alemde sositososito

gamiş ben ankara mamakta oturuyorum yani ailem orada ben ağrı da öğretmenim biliyosundur yardım istersen diye yani :) 26 sında 80 kalıyo di mi?

ay benıkı 2 basamaklara duselı 3 gun oldu kendı kafasından safak hesabı yapıyo bıde ızın kullancak dusun artca yerde azaltıyo

walla ne desem bilmiyomki hem tuttum boğazımı hem de tutamadım :uhm: kardeşimde üni.de tatil için gelince anam bizi besiye çekti :roflol: :roflol: :roflol: hamur işleri yemekler falan hergün spor yaptım az az yemeye çalıştım hatta bazı akşamları pilateste yaptım ama 1 kilocuk vermişim 2 haftada tek aktivitem spordu onun dışında anacım misafirsin sen zaten yoruluyon didi heç bi iş yaptırmadı :1hug:
ama 2 gündür bozdum kendimi yarın yeniden başlıyom :roflol: :roflol: :roflol:
kilo verebildin mi sen?

gamiş ben ankara mamakta oturuyorum yani ailem orada ben ağrı da öğretmenim biliyosundur yardım istersen diye yani :) 26 sında 80 kalıyo di mi?
öylemiii bizimki mamakta son 20 gün kaldı gitcek hayırlısıylaaa 26 sında 80 değil cnm benimki ast. adayı şafak 298 yani

veremedim tatlım yaa üzerine almısım stresten :lepi: ne yapcam bilmiyom kızzz napcam offffffffffffffffffffffakannehir

lingoşş sen kilo verdin mi bebem verdim de de seni kıskanım belki bende veririm:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…