331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm anladım Allah kavuştursun tüm sevenleri ama önce asker yolu bekleyenleri...

lingoşş sen kilo verdin mi bebem verdim de de seni kıskanım belki bende veririm:jeyyar:

1 kilo vermişim canım 62 den gitmeden 61,5 düşmüştüm şuan 60,5 oldum sositososito
spor yapcas kuzuum yoksa olmuyoo bu işler yerimseniben

1 kilo vermişim canım 62 den gitmeden 61,5 düşmüştüm şuan 60,5 oldum sositososito
spor yapcas kuzuum yoksa olmuyoo bu işler yerimseniben

evet bi yapabilsem süper olcak bilmiyorumkismile artık sende geldin birbirimize gaz vermeye devam olumunekankayizsmile

güz doğubayazıt işini ne yaptın? görüştünüz mü?

merhaba canım
marta o gelcek ankaraya buyuk ıhtımal
bakalım nısanda sanırım gıdersem gıderım martta gelcek dıye kaldım
zaten gelırsem sana haber verırım ya. bazı konualrda yardım ısteuyebılırım tabı gelırsem bakalım nolcak

yazılanların hepsini okuyamadım diğer kızlar napıyo?
crn en son ayrıldı benden diyodu naptılar sınavları başlamıştır onunda ?

yazılanların hepsini okuyamadım diğer kızlar napıyo?
crn en son ayrıldı benden diyodu naptılar sınavları başlamıştır onunda ?

kızllar kayıpbilmiyorumkismile epeydir gelmiyolar crn barştı son durum böyleydi ailesi geldi cereninde bakalım ne zaman gelcek epey bi boşladık burayı yaa öle önemli pek bişşi olmadı cnm

kızllar kayıpbilmiyorumkismile epeydir gelmiyolar crn barştı son durum böyleydi ailesi geldi cereninde bakalım ne zaman gelcek epey bi boşladık burayı yaa öle önemli pek bişşi olmadı cnm

hmmmm :1rolleyes: anladım canım vereliniortak
ayy yaa benim canım sıkıldı kafamçokkarıştı
bi sürüde iş var valizimi falan yerleştirmedim daha :dilcikar:

hmmmm :1rolleyes: anladım canım vereliniortak
ayy yaa benim canım sıkıldı kafamçokkarıştı
bi sürüde iş var valizimi falan yerleştirmedim daha :dilcikar:

tembekl kız seni naniknanik

bende bi klip hazırlıcam aşımla bana :asigim:

walla 2 haftada tembelleştim :mymeka:
ne klibi gı 14 şubat için mi :asigim:

yok kı 14 subatta nerden görcek sankım içimden geldi resimlerimizle bi de müzik arkadan söle arayada metin döktürcm offff öle bişi hazırlıcam da bakalım resim toplıcam tanıştıgımız günden başlıyım evlilik resimletrimize kadar bern hazırda bulundurayım elbet bir gün görür :asigim:

görür tabi canım opuyorumnanaktan çok hoş olur hemde...ince fikirli gamişim Şeniz

yapma gamıs ılk jestı ondan bekle

sen bılırsın seker. ole jestler yaptıysa o baska ama asker donusu ılk jestı karsı taraftan bekleyın derım ben acık agırdan satın kız kendınızı

sevgışı kardeslerım onlar vatanı gorevlerını yapıyorlar yanı bır zorunluluk . bızerl ıse hıcbır zorunluluk olmamasına ragmen onları beklıyor dusunuyo ve ozluyoruz onlar ıcın nıye fedakarlıklarda bulunuyoruz bu askerlıgı kendı lehımıze cevırıp azıcık degerımızı bılmelerını saglamalıyız.

ay polıtıkacı gıbı oldum

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…