ay benıkı 2 basamaklara duselı 3 gun oldu kendı kafasından safak hesabı yapıyo bıde ızın kullancak dusun artca yerde azaltıyo
hmm anladım Allah kavuştursun tüm sevenleri ama önce asker yolu bekleyenleri...
lingoşş sen kilo verdin mi bebem verdim de de seni kıskanım belki bende veririm:jeyyar:
hmm anladım Allah kavuştursun tüm sevenleri ama önce asker yolu bekleyenleri...
1 kilo vermişim canım 62 den gitmeden 61,5 düşmüştüm şuan 60,5 oldum sositososito
spor yapcas kuzuum yoksa olmuyoo bu işler yerimseniben
evet bi yapabilsem süper olcak bilmiyorumkismile artık sende geldin birbirimize gaz vermeye devam olumunekankayizsmile
güz doğubayazıt işini ne yaptın? görüştünüz mü?
yazılanların hepsini okuyamadım diğer kızlar napıyo?
crn en son ayrıldı benden diyodu naptılar sınavları başlamıştır onunda ?
kızllar kayıpbilmiyorumkismile epeydir gelmiyolar crn barştı son durum böyleydi ailesi geldi cereninde bakalım ne zaman gelcek epey bi boşladık burayı yaa öle önemli pek bişşi olmadı cnm
hmmmm :1rolleyes: anladım canım vereliniortak
ayy yaa benim canım sıkıldı kafamçokkarıştı
bi sürüde iş var valizimi falan yerleştirmedim daha :dilcikar:
tembekl kız seni naniknanik
bende bi klip hazırlıcam aşımla bana :asigim:
walla 2 haftada tembelleştim :mymeka:
ne klibi gı 14 şubat için mi :asigim:
yok kı 14 subatta nerden görcek sankım içimden geldi resimlerimizle bi de müzik arkadan söle arayada metin döktürcm offff öle bişi hazırlıcam da bakalım resim toplıcam tanıştıgımız günden başlıyım evlilik resimletrimize kadar bern hazırda bulundurayım elbet bir gün görür :asigim:
ŞenizŞenizgörür tabi canım opuyorumnanaktan çok hoş olur hemde...ince fikirli gamişim Şeniz
yapma gamıs ılk jestı ondan bekle
sevgışı kardeslerım onlar vatanı gorevlerını yapıyorlar yanı bır zorunluluk . bızerl ıse hıcbır zorunluluk olmamasına ragmen onları beklıyor dusunuyo ve ozluyoruz onlar ıcın nıye fedakarlıklarda bulunuyoruz bu askerlıgı kendı lehımıze cevırıp azıcık degerımızı bılmelerını saglamalıyız.
ay polıtıkacı gıbı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?