331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim sizler çıkmışsınızceren gözün aydın canım ya çok sevindim senin adına.bende eşimle konuştum ama iyice bunalmış nasıl teselli edilir bilmem ki.arada oluyo gerçi böle,zor ama cidden.daha yarılamadık bile dedi.dışarda beklemek mi zor yoksa askerde olmak mı bilemiyorum.mutlaka onlar içn zordur ama bizim için de zor.ne olduğunu bilmedem her gün geçsin diye bekliyoruz.neyse kızlar yarın görüşürüz inşallah.güzel,sevgi ve umut dolu haberlerle.bu arada şafağımız 98 ....

cerencim selamlar,mutluluk ve hüzün bir arada sanırım sende

canım baya konuştuk...çok özlemişim ya:s ilk kez gördüm heyecandan titriodum resmen:S

canımmm ya çok sevindim,herşey daha bi güzel olmuştur yüzyüze görüşünce.duygular,sevinç daha bi net fark edilmiştir.

çok sıkıldım dedi bnde dedim haklısın canım insan o kadar gün en güzel yerde bile kalsa sıkılır heehheh

sorma ya eşimde bugün aynı dertten müzdaripti.valla insanın eli kolu bağlı olma deyiminin anlamını da yaşamış oldummm

slm arkadaşlar bende listeye girmek istiyorum benim eşimde edirnede kısa dönem..Şükür iki hanelilere düştük yanii.onu çok özledim bu cuma yanına gidicem görmeye inşallahhh..Hepinize allah kavuştursun

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende listeye girmek istiyorum benim eşimde edirnede kısa dönem..Şükür iki hanelilere düştük yanii.onu çok özledim bu cuma yanına gidicem görmeye inşallahhh..Hepinize allah kavuştursun

hoş geldin arkadaşım.benim de eşim edirne de.keşanda.evet 2 rakamlılara girdik darısı tek rakamlılara:)ne güzel yanına gitme şansınız varmış.keşke bende gidebilsemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…