331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa gamiş burdaymışsın.yeni gördüm.nasılsın arkadaşım?bu hafta 1 gün kafa iznin vardı sanırım.bu hafta daha mı çabuk geçti ne:)

gamiş senin de 297 kalmış sanırım değil mi?bir an önce geçsin zaman da hayatımız yeniden düzene girsin aminnnn

ayyy bizimde 99 kalmış.çok şükür yaaaa.allahım nolurrrr zaman hemen geçsinnn

selamlar nasılsınız bakalım?kısa dönem askerlik kısmına yazmıştım buraya kimse gelmiyor diye ama oraya da pek kimse gelmiyo.başlarda güzeldi ama tabi herkes alışıyo yavaş yavaş.

mrb canm sen cok gec gırıyorsun ya erkenerken gelde sohbet ederız ya .

mrb canm sen cok gec gırıyorsun ya erkenerken gelde sohbet ederız ya .

yine bir zamanlama hatası oldu,sen 11 gibi girmişsin sanırım.aslında güzcüm benim burda gündüzüm gecem biraz karıştı.sabah 5-6 gibi uyuyorum haliyle de gündüz geç kalkıyorum.ama dün 7 ye doğru uyumama rağmen sabah 12 de kalktım bari bugün erken yatayım gece.iyice düzenim bozuldu valla.umarım bi dahaki sefere denk geliriz.ya da şöle yapalım akşamları belli saatte olmaya çalışalım.

cerencim selamlar.allah kavuştursun canım,güzel bir değişiklik olmuştur senin için.

kızlar daha az önce gezindim gezindim ve şafak konulu bi yer göremeyince siteye öneri olarak bunu bildirdim.meger varmıs.bizim de 202.tunceli nazimiyede asker sevgilim bitanem.89/2 gitti.cok zormus gercekten özellikle dogudaki askeri beklemek daha zor bence.Allah sağsalim gelmelerini nasip etsin askerlerimizinnturkbayragi

aramıza hoş geldin:)

kımse yokmu gelın artık hade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…