benim eşimde kısa dönem kusura bakma galiba yazmıştın ama karıştırdımbilmiyorumkismile
ewet şimdilik ist. daym canım
normalde nerdesinn kii? yada neden şimdilikkk ya yazdıysan kusura bakmaa canımm ben geldiğimde hızlı hızlı okudum geçmişii...
ben aslnda erzncandayım canım orda oturuyorum burda ailem burda ist da.eşimde edirneye çıkınca burda daha yakın oluyorum ona inşallah 2.kez gidebilirim yanına..
hayırlısı olsunn canımmm..tabii ailenin yanında olman hem sana biraz daha ii gelmiştirr çocuğun falan varmı kaç yıllık evliydin...
iyi geceler kızlar...
tabi canım ailemin yanında daha iiyim 1 buçuk sene oldu ewleneli çocuk yok bende..Sen okuyomusun
şafak 98 şükürler olsun ki çift rakamlara düştük...biy ya özledim nerelerdeydin....zeyosa da merhaba ilk görüyorum
çeyiz tam gaz. :)) hergün o mutlulukla şafak sayıyorum işte nolsun....hep organizasyonlarla mesgulum...geçmiş olsun canım ya...dikkat et kendine
yok canım benm bende üni.bitirdim ewdeyim çalışmıyorum işime gelmiyo çalışmak yaff
daha buralarda mısınız bişeyler atıştırıp gelcem yarın işe gitmicem çünkü...
saolll canımm benmmm..ayy bende yaaa yarın bi organizasyonla görüşücem kına için bakalımm:):)
yok canım benm bende üni.bitirdim ewdeyim çalışmıyorum işime gelmiyo çalışmak yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?