331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
normalde nerdesinn kii? yada neden şimdilikkk ya yazdıysan kusura bakmaa canımm ben geldiğimde hızlı hızlı okudum geçmişii...

ben aslnda erzncandayım canım orda oturuyorum burda ailem burda ist da.eşimde edirneye çıkınca burda daha yakın oluyorum ona inşallah 2.kez gidebilirim yanına..

ben aslnda erzncandayım canım orda oturuyorum burda ailem burda ist da.eşimde edirneye çıkınca burda daha yakın oluyorum ona inşallah 2.kez gidebilirim yanına..

hayırlısı olsunn canımmm..tabii ailenin yanında olman hem sana biraz daha ii gelmiştirr çocuğun falan varmı kaç yıllık evliydin...

hayırlısı olsunn canımmm..tabii ailenin yanında olman hem sana biraz daha ii gelmiştirr çocuğun falan varmı kaç yıllık evliydin...

tabi canım ailemin yanında daha iiyim 1 buçuk sene oldu ewleneli çocuk yok bende..Sen okuyomusun

şafak 98 şükürler olsun ki çift rakamlara düştük...biy ya özledim nerelerdeydin....zeyosa da merhaba ilk görüyorum

tabi canım ailemin yanında daha iiyim 1 buçuk sene oldu ewleneli çocuk yok bende..Sen okuyomusun

yok canım okulum bitti evdeymm düşünmüorum şuan ama evlendikten sonra sıkılırsam belki düşünürüm canım sen neler yapıosun?çalışıomuusn....

şafak 98 şükürler olsun ki çift rakamlara düştük...biy ya özledim nerelerdeydin....zeyosa da merhaba ilk görüyorum

hgggggggg canımmmm ay bende senii çok özledimmmm hastaydımm yaa ama arada bakıodumm kimse yoktu çıkıodumm napıosunnn??çeyiz nasıl gidioo:):)
ay evet yaa çok şükürrr indikkk çift e:)):

çeyiz tam gaz. :)) hergün o mutlulukla şafak sayıyorum işte nolsun....hep organizasyonlarla mesgulum...geçmiş olsun canım ya...dikkat et kendine

daha buralarda mısınız bişeyler atıştırıp gelcem yarın işe gitmicem çünkü...

yok canım benm bende üni.bitirdim ewdeyim çalışmıyorum işime gelmiyo çalışmak yaff

çeyiz tam gaz. :)) hergün o mutlulukla şafak sayıyorum işte nolsun....hep organizasyonlarla mesgulum...geçmiş olsun canım ya...dikkat et kendine

saolll canımm benmmm..ayy bende yaaa yarın bi organizasyonla görüşücem kına için bakalımm:):)

yok canım benm bende üni.bitirdim ewdeyim çalışmıyorum işime gelmiyo çalışmak yaff

çalışın bence ya...o kadar okumuşunuz..gerçi ben her sıkıldığımda çıkçam işten derim ama hiç bırakamam çok alıştım çalışmaya

saolll canımm benmmm..ayy bende yaaa yarın bi organizasyonla görüşücem kına için bakalımm:):)

bende de sırf kına organizasyonları neler düşündün sen??ben birazdan gelcem ok..gelince anlatırsın olur mu bende anlatcam tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…