331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamma canımm hadii sen git gell canımm konuşuruz detaylıı:):)

çalışın bence ya...o kadar okumuşunuz..gerçi ben her sıkıldığımda çıkçam işten derim ama hiç bırakamam çok alıştım çalışmaya

ya bende öle düşünüyodum ewde oturamam diyodum çünkü ewde oturan bi insan değildim:) zaten okul bitti ewlendim ewlendikten sonra baktım çok güzelmiş hoşuma gitti allaha şükür eşimin geliride ii oyüzden düşünmüyorum walla:1rolleyes:

hehhehee zaten bu içten gelen bişey olduğuna inanıorumm herkes çalışamaz bencee:)):
ben aktivite gezme çok seviorumm ama bi sorumluluk çok farklı belki en başta olsaaa tamam ama şimdi bide düğün koşuşturmacası falan zorr::)

ewet bende ewde asla oturamam diodum aktivitem çok halada öle.ama güsel oluyomuş:)

ewet bende ewde asla oturamam diodum aktivitem çok halada öle.ama güsel oluyomuş:)

canımm tamamen evde oturursan güzel değil tabii ama bak sende diosun zaten yoğunum ozaman tabii sürekli kendini yeniledikten sonra şartlarda müsaitseee gerek yok die düşündüm bendee...

canımm tamamen evde oturursan güzel değil tabii ama bak sende diosun zaten yoğunum ozaman tabii sürekli kendini yeniledikten sonra şartlarda müsaitseee gerek yok die düşündüm bendee...

ewet canım öle walla doğru söledinn

geldim...oh tabi çalışmayın kızlar ne güzel :)))

geldim...oh tabi çalışmayın kızlar ne güzel :)))

hggg canımmmm:):):)
bakalımm beni evlendirin arkamdan seni hepberaber evlendirrizz:):)))askerlik bitince yeni topik açarız 331 dönem bitirenleer diee::):)
ayy gelsin vallaa o günlerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…