331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun canım bi ara bende katıldım ama takım bi türlü toparlanamadı çok bi kaç kişiydik motive olamadım ayrıldım sonra umarım faydasını görürüsün:))
metobolizmanı hızlandırmak için elmalı tarçın ve karanfillli çay hazırlayabilirsin hem ödem de attırıyo birde yeşil çay mutlaka aldın mı onu alıcam diyodun

aldımda içmiyorıum mafoldumben tadı iğrenc :sinifsinif:

sen dil uzmanıısın lesli bacı ne anlatıyo anlarsın ben anlamıyom ne diyo artıkın kafama göre yorcam bişelerbilmiyorumkismile
wak wakkk diyip duruu napsın:)) dik durmanı sölüyo mesela öne tekme atarken yada dizini çekerken zaten vucud diliyle anlaşılıyo arada espriler falan yapıyo komutları veriyo ama bakarak yapcan için anlamasanda olur zamanlada ezberlersin zaten napman gerektiğini belli bi sırayla gidiyo zaten....3 millik olanında gerçek kızı falan varmış onla ilgili yada diğer yürüyüş yapanlarla ilgili şeyler sölüyo birini ananeymiş ama tipik bi anane diil sizde öle olmayın falan filan gaz veriyo düzenli yaptığınızda değişimi görürsünüz gibi şeyler işte kuzum :)))

hımm bu da ilginç bi dene bakalım strec işinden nefret ediyorum ben cok ugraştırıyo bilmiyorumkismile

bende ama göbüş gitcekse değer kaydirigubbakcemile3

aldımda içmiyorıum mafoldumben tadı iğrenc :sinifsinif:

çaykurun bergamot aramolaısı almadın mı? bende sade olanını içemiyom birde içine 2 karanfil atıyom mis gibi oluyo karanfilinde metobolizmeyı hızlandırma etkisi var çünkü...

evet haklısın içmekte yarar var :sinifsinif:

güzz balım hoşgeldin :CüvCüv:

lingoşum bizim gruptada 14. takımda da pek katılım yok bakalım hayırlısı cnm yaa gaz falan alamıyom yani hadi hayırlısı ama yarından itiraben en gez diğersi gün bu mil yürüyüsüne başlıcam özel sebeptn doılayı şimdi başlayamıyorum

olmadı burda gazlarız birbirimizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam canım bi başlasan dewamı gelir zaten kaydirigubbakcemile5

bizim bu toipik iyice boşaldı lingoş artık kimse doru düzgün gelmez oldu gelen bi cee deyip kaçıyo

bizim bu toipik iyice boşaldı lingoş artık kimse doru düzgün gelmez oldu gelen bi cee deyip kaçıyo

evet canım ya ilk zamanlar başım dönerdi mesaj yoğunluğunda cevap yazarken ama şimdi 3-5 kişi kaldık mafoldumben

ya kızlar buraya geldiğimden bu yana uykum geliyo yatıyom ama sonra uyku tutmuyo canım sıkılıyo yaa ne iş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…