- Konu Sahibi geronimo
-
- #13.621
daha bitmedimi ya bu sınawların
bugün güzde dio daha btmedimi die...valla btmedi işte ya...cuma son.
walla açıklandı diye bi not sölemedi ama iyi geçtiğini sölüyo genelde..eşinin açıklanmış mı?
evet 1 sınavı acıklanmış 90 almmış
kuzum 1 mil 2 mil 3millik 5 millik versiyonları var bunun tatilde 3 milliğini yaptım '3 fast miles' ismi 45 dklık bi video yerinde sayıyon hareketler yapıyon diz çek tekme at kolları aç kapa yukarı yana vs 2 mil olanı 36 dk sürüyo biraz daha düşük tempolu... ben nivea body dinamik sabahları yapıyodum yaz başından buyana sıkıldım ondan birde kol kası yaptım:))) o yüzden ara verdim biraz dışarda yürüyüş bu havada imkansız o yüzden leslie ile yürüyom ewde delikafadulden
msn açiimde sana link atayım bi incele :))
bugün güzde dio daha btmedimi die...valla btmedi işte ya...cuma son.
az kalmış en azından kolay gelsin cnım allah zihin açıklığı versin Şeniz
bişey kalmamış kaçıncı sınıftın sen ceren
bi örtmen olarak acı halimizede kolay yap sınavlarını pınarım
pekiii kuzucukkk :1hug:
ama konuşanları bırak hani o gün o çocuk konuşmuştu yaheh onun gbileri bırak iştee
hoşgeldin canım o linklerden indiremedim ama youtubede var ordan bakcam videolara
baya zevkli bişeye benziyo sevdimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
tamma m canım cumartesi geceleri genelde burda oluyosya o zaman deneyebilirsin indirmeyi opuyorumnanaktan nivea body de olabilir her tarafını çalıştırıyo ama sıkıldım ondan bayadır yapıyom ara veriim dedim az ....
varmı bi gelişme kilo kaybı falan ...dikkat edebiliyonmu canım ?tatilden önce dikat ediyodunda
ben bazen onun leslinin sesini kısıyom müzik dinleyerek yapıyom öle de eğlenceli oluyo bugünde haberleri dinledim tv de mesela :)))ama lesli baya şen şakrak esprili bi aplamız güzel oluyo
kk da bi topic var lahaana yağı ile 4 beden incelme diye napsamki yaw sürüp streçliyon ve öle spor yapıyon ...masaj yağlarım bitsin ondan alabilirim belki yorumları okudum kullananlar memnun genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?