331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

msn açiimde sana link atayım bi incele :))

evet cnm yaa linki atarsan iyi olur

hoşgeldin canım o linklerden indiremedim ama youtubede var ordan bakcam videolara

hoşgeldin canım o linklerden indiremedim ama youtubede var ordan bakcam videolara

tamma m canım cumartesi geceleri genelde burda oluyosya o zaman deneyebilirsin indirmeyi opuyorumnanaktan nivea body de olabilir her tarafını çalıştırıyo ama sıkıldım ondan bayadır yapıyom ara veriim dedim az ....
varmı bi gelişme kilo kaybı falan ...dikkat edebiliyonmu canım ?tatilden önce dikat ediyodunda

baya zevkli bişeye benziyo sevdimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ben bazen onun leslinin sesini kısıyom müzik dinleyerek yapıyom öle de eğlenceli oluyo bugünde haberleri dinledim tv de mesela :)))ama lesli baya şen şakrak esprili bi aplamız güzel oluyo

dikkat ediyorum cuma yarışmalarına da katıldım 14. takım dayım ama naparsam yapayım metabolizmayı hızlandırmam lazım abur cubur olayını kestim kayısı falan yiyorum öğünlerime dikkat ediyorum ekmeği falan kestim spor yapmam lazım ama sporu çok sevmediğim için baana keyif vercek bişeler bulmam lazım bi deniyimö bakıyım bu mill i

kk da bi topic var lahaana yağı ile 4 beden incelme diye napsamki yaw sürüp streçliyon ve öle spor yapıyon ...masaj yağlarım bitsin ondan alabilirim belki yorumları okudum kullananlar memnun genelde

ben bazen onun leslinin sesini kısıyom müzik dinleyerek yapıyom öle de eğlenceli oluyo bugünde haberleri dinledim tv de mesela :)))ama lesli baya şen şakrak esprili bi aplamız güzel oluyo

sen dil uzmanıısın lesli bacı ne anlatıyo anlarsın ben anlamıyom ne diyo artıkın kafama göre yorcam bişelerbilmiyorumkismile

kk da bi topic var lahaana yağı ile 4 beden incelme diye napsamki yaw sürüp streçliyon ve öle spor yapıyon ...masaj yağlarım bitsin ondan alabilirim belki yorumları okudum kullananlar memnun genelde

hımm bu da ilginç bi dene bakalım strec işinden nefret ediyorum ben cok ugraştırıyo bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…