331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sımdı ılarzunun makyajlarına bakıyom ne guzel goz makyajı yapmısısn kıs bayıldım . gamıs kıs batınmı resımlere super he.bende cok severım makyaj yapmayı ah kocacım ah ettın zenvkımın ıcıne

kızlar çok teşekkür ederim

hoşbulduk gamişim

çiçekler böğün heyecanlıyım akşam yeni video çektim onu yüklüyorum şimdi

eyeliner çekemeyenler için kredi kartı ile eyeliner çekme yöntemi

dün işte erken gelmeye çalıştım doğal makyaj yapcaktım ama gün ışığına yetişemedim. kızlara da söz vermiştim bu hafta kesin yapacağım diye :))

ben de dedim bari eyeliner çekmeyi anlatayım kardeşim çekti ben oynadım filmde:)))

oyy ilarzucum bu eyeliner işi bana çok yaracak 1960 lardaki kadınlar gibi kalın mı kalın eyeliner cekiyorum

gamişim şimdi o moda:))) ben de inceye alışmışım:)))

bende cekemıyom ya olmuyo bıde gozlerım kucuk kalın olunca ıı ce cırkın oluyo. goz kapagım kucuk zatı ıı ce kaplıyo

gamişim şimdi o moda:))) ben de inceye alışmışım:)))

sana bi sorum olcak ilarzucum ben yeliner aldım çok silik böyle koyu renk istiyorum ne öneririsin hangi marka bide kalıcı allık istiyorum onu hangi markayı önerirsinaklinialirimsmile

sana bi sorum olcak ilarzucum ben yeliner aldım çok silik böyle koyu renk istiyorum ne öneririsin hangi marka bide kalıcı allık istiyorum onu hangi markayı önerirsinaklinialirimsmile

guzum ince uçlu al eyelinerini sevdiceğim:))

gamiş balköpüğüm;

eyeliner ben de carminadan almıştım çok pişman oldum başka eyeliner araştırdım. stilanın jel eyelinerini alacağım. bi yerlerde indirimini bekliyorum. strawberry den almayı düşünüyorum indirime girince. çok güzel bi eyeliner hem doğal duruyor hem de çarpıcıaklinialirimsmile

allık olarak da benim çok memnun olduğum bi allık var bebek,im ama krem allık Clinique nin toprak tonunda kendinden ışıltılı bi allığı indirime girmişti (işaret parmağınla baş parmağını birleştir o oluşan yuvarlak büyü:klüğünde olan kutusu 35 tl idi 6 ay önce.) ama harika bişey.

o çok pahalı başka öner dersen meybelline den krem allıklar çıktı yeni 12 tl civarında daha büyük ona da bakabilrsin.

yok ben allık fırçası ile süreceğim istemiyorum krem allık dersen sevgülüm rosense nin allıklarını öneririm. onun için makyaj topiğinde rosense ürünleri yazan konuya gir bütün ürün ve renklerini görebilrisin sevgülüm öperim

sağol ilarzucum heen notları yaziim yarinde alışverişe çıkayımŞeniz

Yaaaaaaaa su sıcak cıko reklamını kaldırsınlar ıstemıyoz

guz bişey deniyorum arkdaşın ablasında olmuş

pazar günü termo eşorfman aldım gece yatarken giydim 1.5 saat sonra uyandım bacaklarıma kadar terlemişim üzerimi değiştirip yeniden yattım

arkadşın ablası bu şekilde 15 gün yapmış. babası onu görünce 15 güğn sonra ' ne oldu kızım sana demiş2 o kadar zayıflamış yani:)))

gamiş guz

gendinize gelin

üstte oturan dükkan sahibi şu an 1 tabak cevizli kabak tatlısı ve
1 tabak patatesli fırından yeni çıkmış börek getirdi

yemiyoruuummm

YA BENDE ALDIM AMA COK BUYUK GELDI BIDE COK KALINDI SALONDA GIYILCEK GIBI DEGILDI. GERI DONDERDIM
SIMDI BAKICM BU AYA UCERTI IADE ETCEKMI KARTA. EDERSE GENE ALCAM AMA BU SEFER MAGZADAN alcam ınternetten degıl

carefour dan aldım 16.50 tl ye bebeğim.

bu arada eğer canınız tatlı çekişyorsa

ülkerin meyveli yoğurtları var frambuzalısı çok güzel içine 2 tane eti form yulaflı kepekli bisküvi doğradım yedim çok güzel hep doyurucu hem de tatmin edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…