331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tek kalıyom ztn nası bu kadar pislenio bilmiom

nası bilmiyon ulennnn :)))) benim pislenme diilde daha çok dağılıyo kitap kagıt falan derken :)))

bu arada merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım:))) pazardan geldim kah. bulaşıklarını yıkayıp ewi şöle bi toparlıcam bende bayanssulusmile

ahaahah bnmde dağılıo işte:) ama bilmiom nası dağıldıını:S

ALIS ALIS EVLENINCE ZORLANMASSIN :d

ahaahah bnmde dağılıo işte:) ama bilmiom nası dağıldıını:S

onu bende çözemiyom yayıntı oluyo böle oda çekyatların üstünde birinde kitapları yayıyom birinde sözlüktü okulla ilgili dökümanlar biri gelse halıya oturur artıkın sırnaşık şey sırnaşık şey

dün arkadaşıma seni anlattım lingoş çok komik die ahahahaha

slmda süle arkadaşına opuyorumnanaktan

olur kuzumm sölerimm
ahahah eve yaaa her yerde ders notu var

ay gamiş ne yio acaba

ben bugün kah. da patates yidim:))) kızartma ve haşlama arası bişi oldu dün nası kızartma canım çekti akşam :1ninca: dedim sabah az yağda teflon davayla kızartiim kapağınıda kapadım buharıyla pişti

bnde denim bari bunu yaa
dene kuzum nefis körlemek değilmi amaç gayet güzel olmuş damak tadıma uydu laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- puanım 1 delikafadulden

bnde alcam kitaplık ve izmrdeki kitaplarımı taşıcm

kuzum sen beni öldürcenmi gülmeken hee

walla lazım bi tane ama almam artık ben böle dewam ilerde artıkın ewlenince inş. sositososito
oyyy yirim ben senii cerenim benim lazımsın bize zemuszemus

lingoşum hoşgeldin balım

cerencim ben bugün sabah yağsız çok küçk kepek ekmeğine beyaz peynirli tost yedim
öğlnde yemekhanede sebze çok basıyla 2 adetcik kadın budu köfte yidim ve ayran içtim ekmek yemedim arada krizlerim tuttu tatlı krizlrim ama yemedim hiçbirşey akşama doğru 1 eyve yicem akşamda lingoşun tvsiye etiği sporu yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…