331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
napıyonuz uleeenn çıtır çerezler kaydirigubbakcemile3 bi ara baktım kimse yoktuu alsanaalsanasmile

ceren hayttaymış çok sewindimm aklinialirimsmile nerdeydin gızz kaydirigubbakcemile

gamişimmm kura ne zaman olcak öğlene bitmiş olurmu canım :hulya:

hahah lingo danası dedim hemnecik geldin eferim gözüme girdinbuyrunnnnnnnnn

benim duam bitti rahatladım :lepi:

hee walla üni.de yakın arkadaşlarımla birbirimize böle hitap ederdik canım cicimi sefmesdik danacık kuzu sıpa falan sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
içime doğruu sanırsam birileri bana sesleniyo didim :roflol: :roflol: :roflol:

allah kabul etsin opuyorumnanaktan

saol canım benim bende severim danayla hitap etmesini banada dana diyebilirsinolumunekankayizsmile

sen nasılsın canım

saol canım benim bende severim danayla hitap etmesini banada dana diyebilirsinolumunekankayizsmile

sen nasılsın canım

walla nası oldumu tam anayamadım böle mal mal gülüyom her şeye kaydirigubbakcemile ayarım bozulduu bi diyom iyi oldu rahat eder bi diyom çok uzakk.....tlf. bile sıkıntılı olcak öğrt. hattımız vardı tabi yurtdışı olunca farklı tarifeler..böle detaylı düşününce içim sıkılıyo ne bilem kuzum ya öle işte karuşukkk -tatlicadiarzu-

anlayabiliyorum canım bende suan karmakarısgım hiç umutlandırmıyorum kendimi hayal kırıklıgı uğrarım diye
gelişmeleri dakika dakika bildir:))) kaçıncı sırada kura çekcek demedi mi

yok kıııı bişe demedi dan işte 1 numerlu dana bişey sölemedi şimdi kıvranıp duruyomklava:

hayırlısı canım bakalım allahım gönlünüze göre versin :Saruboceq:
aradığında sor bakalım sıralamalar belli olmuştur mutlaka bilmiyorumkismile

hayırlısı canım bakalım allahım gönlünüze göre versin :Saruboceq:
aradığında sor bakalım sıralamalar belli olmuştur mutlaka bilmiyorumkismile

seninki kaçıncı sıradaydı ortalamadan kaç puan almıstı

sorarım cnm yaa bende şimcik cok merak ettim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…