331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merak etme pınarım rahat yapar kıbrısta.okudum biraz geçmişi,rahat demişler kıbrıs için.

öleymiş canım ya en azından o iyi burda çok zorladılar guzumu :asigim:
bide mesafe olmasa tam süper olurdu emme dün ben pek hoşnut konuşmayınca canım babam yaz tatilinde gidersin müsait olursa dedii :lepi:

evet lingomm rahat yapar yaa bakarsın benimkide oraya düşer:lepi:

inş. düşmez kuuu sana yakın yerlere düşssün ama orası çıkarsada kıbrısta görüşürükk sositososito

kızlar bide pazartesi denetimleri varmış bu hafta izin yok yaa ..
zaten anca yarım gün çıakrıyolardıı dedim son haftanız 2 gün çıkarsınız nerde dedii eğitim atış yapcaklarmış ya

inşallah canım yaa kısmetttt offf niyearamadı dahhaaaaaa kardeşini aradım o da cevap vermedi belki onu aramıştır diye:çok üzgünüm:

kızlar bide pazartesi denetimleri varmış bu hafta izin yok yaa ..
zaten anca yarım gün çıakrıyolardıı dedim son haftanız 2 gün çıkarsınız nerde dedii eğitim atış yapcaklarmış ya

daha ne eğitimiymiş acaba dananın kuyrugu kopmus hala eğitim yaaaa hayret dorusukafamçokkarıştı

inşallah canım yaa kısmetttt offf niyearamadı dahhaaaaaa kardeşini aradım o da cevap vermedi belki onu aramıştır diye:çok üzgünüm:

arar canım yoğunlar hala ya mafoldumben

daha ne eğitimiymiş acaba dananın kuyrugu kopmus hala eğitim yaaaa hayret dorusukafamçokkarıştı

bende anlamadım :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…