bzmde karşı komşu çalıştırıodu duvarlar nası inceyse sanki bnm evi süpürüo
muaahh çilek reçelim
annem sıyırmış galiba bu saatte süpürgeyi çalıştırıyo onuda mı heyecan bastı nekafamçokkarıştı
ewet cerenimm seni anmadığımız gün yoktu olumunekankayizsmile
evet lingomm rahat yapar yaa bakarsın benimkide oraya düşer:lepi:
çilek reçelimi olsada yesek sempatiksalakcinni
ahahahahah
merak etme pınarım rahat yapar kıbrısta.okudum biraz geçmişi,rahat demişler kıbrıs için.
evet lingomm rahat yapar yaa bakarsın benimkide oraya düşer:lepi:
öleymiş canım ya en azından o iyi burda çok zorladılar guzumu :asigim:
bide mesafe olmasa tam süper olurdu emme dün ben pek hoşnut konuşmayınca canım babam yaz tatilinde gidersin müsait olursa dedii :lepi:
inş. düşmez kuuu sana yakın yerlere düşssün ama orası çıkarsada kıbrısta görüşürükk sositososito
kızlar bide pazartesi denetimleri varmış bu hafta izin yok yaa ..
zaten anca yarım gün çıakrıyolardıı dedim son haftanız 2 gün çıkarsınız nerde dedii eğitim atış yapcaklarmış ya
inşallah canım yaa kısmetttt offf niyearamadı dahhaaaaaa kardeşini aradım o da cevap vermedi belki onu aramıştır diye:çok üzgünüm:
inşallah canım yaa kısmetttt offf niyearamadı dahhaaaaaa kardeşini aradım o da cevap vermedi belki onu aramıştır diye:çok üzgünüm:
daha ne eğitimiymiş acaba dananın kuyrugu kopmus hala eğitim yaaaa hayret dorusukafamçokkarıştı
arar gamişim yaa hep böle dion ama arıo:)
pınarım avatarını değiştirmişin
en merak ettiğim anlarda aramıyooooo akannehir
ulennnnnn biz olduk mu misafirlerimizde çogalıyooo
ulennnnnn biz olduk mu misafirlerimizde çogalıyooo
akşamdan beri geçiyom tık yok neyse napalım zemuszemustransa geççç hadiiii yerimseniben arar tatlım birazdan kaydirigubbakcemile5
hee görürüz bakalım onlarmı beni ben mi onları dövüyom :mymeka:onlar seni dövmeye gelmişkaydirigubbakcemile3
hee walla çok çekiciyiz kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?