- Konu Sahibi geronimo
-
- #14.661
hadi yaa zaten sorun vardı bilgisayarında
eşimin şimdiki görev yeri maltepedeymiş sıkça gitcem yaa merak ettim bide çok soru sordum ama :)) yakınlarda orduevi varmı öğretmen evi acayip pahalı benneyaptımki
var canım sıhhıyede var kızılaya çok yakın ....maltepeye yakın tandoğan vardı orda da ordu ewi vardı sanırım ama emin değilim...bir de etiler orduevi vardı ama orası sadece astsubaymıydı acep(bi arkadaşımın abisi astsubaydı ordan yararlanıyodu kıs ama hatırlamıyom )astsubay-subay wardır herhal ...maltepede nereye çıkmış canım
ay yine misafirimiz var
ay yine misafirimiz var
bilmemne karakuvvvetleri dedi amma anlamadım ses çok az geliyodu haftaya geliyo 2 günlüğüneeee ne mamalar pişircem acaip gezcez inşallah :teytey::dance:
inş. canımm kaydirigubbakcemile2 hadi gözün aydın :lepi:
evet ama bu defa senle lingo danasını dövmeye geldiler:jeyyar:
evet ama bu defa senle lingo danasını dövmeye geldiler:jeyyar:
gamişim gözün aydın:)
ayyy gızlarr ben bugün acayipp yidim dana gibi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ayyy gızlarr ben bugün acayipp yidim dana gibi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ni yidin gızzzz:hulya:
ne yedin kızz?
öğlen hamur işi ettim gendime ona saldırdım tam akşam dengeledim derken az önce kendimi mutfakta buldum :))(yediğim mamaları yazmiim bana uymayın -tatlicadiarzu- delikafadulden )
öğlen hamur işi ettim gendime ona saldırdım tam akşam dengeledim derken az önce kendimi mutfakta buldum :))(yediğim mamaları yazmiim bana uymayın -tatlicadiarzu- delikafadulden )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?