kızlar geronun selamı var herkese:)
hayal gücünü kullan laelaelaelaelae :roflol: :roflol:acaba ne bak şimdi merak ettimfisfisfis
kızlar geronun selamı var herkese:)
pınarım sen ztn kekik suyu almaya gidersin krakerle dönersin ahahaha çok gülmüştüm ona yaaa
hoş beş mi yedin kız yoksa
akşama yine kızartma türü şeyler yedin ya da kocaman bir tabak makarna ya da pizza hamburger ya da bol tereyağlı iskender
tereyağı ağzıma koymamm ıyyy :dilcikar:
zeytinyağcıyım ben zemuszemus
tereyağı ağzıma koymamm ıyyy :dilcikar:
zeytinyağcıyım ben zemuszemus
ay bi bnm hayal gücüme bak bi gamişinkine ahahaha ben direk hoş beşo kızartma türü şeyler, kocaman bir tabak makarna, pizza, hamburger, bol tereyağlı iskender ahahahha
ay bi bnm hayal gücüme bak bi gamişinkine ahahaha ben direk hoş beşo kızartma türü şeyler, kocaman bir tabak makarna, pizza, hamburger, bol tereyağlı iskender ahahahha
kızlar böle mama adı saymıyalım bilinç altımıza yerleşiyo sonra kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
egeli olmak bu sanırm :)
hee doğruu ege bende zeytinyağını çok severim:lepi:
pek bi masum kaldın sen vereliniortak
kıs gamiş aklından neler neler geçiyoo aslında onları sen yemek istiyon dimii delikafadulden buz dağının görünmeyen yüzü ortaya çıktı :roflol:
pek bi masum kaldın sen vereliniortak
kıs gamiş aklından neler neler geçiyoo aslında onları sen yemek istiyon dimii delikafadulden buz dağının görünmeyen yüzü ortaya çıktı :roflol:
eeeee yavremooo göbüşüm konustu o ara ben değil
hayallerini paylaşmış gamiş
öle walla ama seninde canım hoş beş çekmiş:)))
çileklimi finduklu mu hadi söle naniknanik
ay saat daha 9uçeyrek geçio...sanki 12 gbi gelio:S uykum geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?