331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşama yine kızartma türü şeyler yedin ya da kocaman bir tabak makarna ya da pizza hamburger ya da bol tereyağlı iskender

pınarım sen ztn kekik suyu almaya gidersin krakerle dönersin ahahaha çok gülmüştüm ona yaaa

öle walla canım çektiyse affetmem 2 fazla tepinirim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hoş beş mi yedin kız yoksa

bu konuyla ilgili başka soru almiyciim tşkler arkadaşlar delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ay bi bnm hayal gücüme bak bi gamişinkine ahahaha ben direk hoş beş o kızartma türü şeyler, kocaman bir tabak makarna, pizza, hamburger, bol tereyağlı iskender ahahahha

kızlar böle mama adı saymıyalım bilinç altımıza yerleşiyo sonra kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

ay bi bnm hayal gücüme bak bi gamişinkine ahahaha ben direk hoş beş o kızartma türü şeyler, kocaman bir tabak makarna, pizza, hamburger, bol tereyağlı iskender ahahahha

eeeee yavremooo göbüşüm konustu o ara ben değil

pek bi masum kaldın sen vereliniortak
kıs gamiş aklından neler neler geçiyoo aslında onları sen yemek istiyon dimii delikafadulden buz dağının görünmeyen yüzü ortaya çıktı :roflol:

pek bi masum kaldın sen vereliniortak
kıs gamiş aklından neler neler geçiyoo aslında onları sen yemek istiyon dimii delikafadulden buz dağının görünmeyen yüzü ortaya çıktı :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: doğru bildin :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…