17 mayısı yani son günü sayarsak 83 saymazsak 82:)))gerçi saymamak lazım çünkü o gün zaten yolda olacaklar:)))))
ben buydayımmmmm.ama birazdan pilatesim varrrrr:))))göbişleri yakmaya devam
sağol tatlım daha iyiyim izinli değilim canım çalışıyorum bilmiyorumkismile
dün 6 gibi eşim aradı,dışardaydık bizimkilerle duymadım.sonra 11.30 da aramış o zaman da tel kapalıydı,uyumuştum.sabah açtım teli mesaj geldi,beni burdan alacaklarmış diyoorda çok rahattı yaaaa.umarım değişmez yeri.zaten iyice bunalmıştı nasıl olacak bilmiyorum.bakalım öğleden sonra arar belki o zaman öğrenirim ne olup bittiğini.
Cnımcım 15 mayısta evdeler ızın kullanmayanlar
hadi canım ama ama ama benimki öle bişey demedi.hem ben 16 mayısta burdan ayrılmayı düşünüyorum.erkenden göndermeyin beni ya gurbet ellere.:))
ah oh valla darısı basıma darısı basıma
sen de iş yerinde yap:))))püf püf püf al nefes ver nefes
dün 6 gibi eşim aradı,dışardaydık bizimkilerle duymadım.sonra 11.30 da aramış o zaman da tel kapalıydı,uyumuştum.sabah açtım teli mesaj geldi,beni burdan alacaklarmış diyoorda çok rahattı yaaaa.umarım değişmez yeri.zaten iyice bunalmıştı nasıl olacak bilmiyorum.bakalım öğleden sonra arar belki o zaman öğrenirim ne olup bittiğini.
uf ya yok ole yok be bunların sıkıntısından olduk bıttı ya . bı gelselerde sole bı sarılsak. senın gıtmıcnmı senınkını n yanına yada o ızın felan yapmıcakmı
valla haklısın canım ya.bişey diyim mi biz olsun onlardan daha az nazlı olurduk buna eminim.ne bu ya hergün duygu sömürüsü,bişey diyince de ben burda herkesten uzaktayım,yok dışarı çıkmıyorum,yemek,bilmem ne sıralarına giriyorum.allahım ya herkes yapıyo askerlik.iyi oldu anlasınlar kıymetimizi.içten üzülüyorum belki ama bi taraftan da seviniyorum.ona da belli etmiyorum.
yok canım ya ben gitmeyi düşünmüyorum,burda yeni kendime geldio da izin kullanmaz sanırım.
bi de ne kadar abarttılar ya topu topu 5 ay.biz hamile kalınca 9 ay çekiyoz ama.bende o zaman gelsin bak nasıl süründürcem onu:)))))
şurda kalmış 2,5 3 ay daha neyin yerini değiştiriyolar acaba yaaa :dilcikar:
yok canım nerde donup kıcını yatar bunlar ılgılenmezler bıle . sen ıntıkam alcam dıye rıske gırme bence. :)))
Canımın İÇİ dedıkı ; ızıne gelcek gıdınce 4 gun sonra amelıuyat olcakya. Ben orda yabancı subeye sorcam eger ızın verırlerse İzmİr veya ankarada amelıyatına ızın verırlerse ızınden sonra agrıya gerı donmıcek burda olcak amelıyatı sonra hava degısımı felan bıttı dıyo. Ama o kadarda ısler yaver gıtmez ya. Sen dedım o bal sansını bende kullandın. Bıdaha o kadar ballıı olmaz dedım. Ay ne guzel olur ama ya. ızınden gıtck agrıya 3 gunsonra bıdaha erzuruma gerı gelcek amelıyata orda 1 hafta kalıp gerı gelcek sacma olcak yanı. Burda olsun ıste ya
İnsallah canım
kız senmı gıdyon ankaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?