yok canım cuma günü eşim geliyo :sm_cool:
senın adına sevındım kendı adıma uzuldum canım. Ankaraya gelmessın sen tabı 5 marta durum bole olunca.
Allah kavustırsun cabucak hepımızı ya. Dun ruyamı okudunmu kk da. Artık ruyaarım bıle hıcıkıyom
yarın başlayacağız düzce ile
Canımın İÇİ dedıkı ; ızıne gelcek gıdınce 4 gun sonra amelıuyat olcakya. Ben orda yabancı subeye sorcam eger ızın verırlerse İzmİr veya ankarada amelıyatına ızın verırlerse ızınden sonra agrıya gerı donmıcek burda olcak amelıyatı sonra hava degısımı felan bıttı dıyo. Ama o kadarda ısler yaver gıtmez ya. Sen dedım o bal sansını bende kullandın. Bıdaha o kadar ballıı olmaz dedım. Ay ne guzel olur ama ya. ızınden gıtck agrıya 3 gunsonra bıdaha erzuruma gerı gelcek amelıyata orda 1 hafta kalıp gerı gelcek sacma olcak yanı. Burda olsun ıste ya
RÜyamda hava alanındayız benı beklıyo karsılastık bırden sarıldık ole sımsıkıca. Kokusunu bıle duydum cok sahcıydı. Sonra yuzune bakım dur cok ozlemısım falan dıyo ben bırakmıyorum boynuna yuzumu kapamısım. Yok bırakmam bırakmam dıyorum basladım hıckırahıckıra aglamaya . Yok askım artık bıttı aglama bıttı dıyo. Ben bırakamıyorum sankı bırakınca gıtceksın bırakmam dıyorum aĞlayarak sonra uyandım ıste.((((((
neyi normal yapıyolar ki bunu yapsınlar
guz gülüm geçmiş olsun rüyan:))
ben hiç görmedim ya aliyi
devamlı ölmüş olan eski ev sahiplerimizi görüyom
çağırıyorlarmıdır nedir:))
guz gülüm geçmiş olsun rüyan:))
ben hiç görmedim ya aliyi
devamlı ölmüş olan eski ev sahiplerimizi görüyom
çağırıyorlarmıdır nedir:))
kızlar bize hastaneden haber var
kardeşim hafta sonu hastanedeydi yazmıştım
tahlilleri iyi çıkmamış
şeker 115
kolestrol 240
karaciğer yağlanmış
doktor acil diyet vermiş ama askerde nasıl yapacak o diyeti bilmiyorumkismile
gecmıs olsun sekerım. Kılolumu kardesın nası.
sahrud evde yaparız bi ona diyet deyeydin:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?