- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
tuti hemen tyhlot iç en iyi gelen bence o rezil olmasın sevgilin gelince günlerin dinç çık karşısına ayrıca boğazın içinde ballı süt iç tavsiye ederim
Dikkat et kendine canım yaaa ne güzel askerin geliyorrr bitki çayları,ilaçlarla falan hafif atlatmaya bak canım....
Ayrıca milletvekilinin oğlu askerdeyse ki bildiğim kadarı ile yök başkanının oğlu da askerde 335 e vurmaması için bişeyler yaparlar artık
tuti,aynen senin dedgn gbı yapıorum alttan alıorm napıyım elımden baska bısey gelmıokı...ya bu askerlık bızı cok yıprattı yemn ederm hıc bukdr tartısdgmızı hatrlamıorum ben,gercı tartısmıoruz bnmkı bna fırca kayıo =) bende tmm askım oldu askım dıorum onu nekdr cok sevdgmı ozldgmı soleıp şirinlikler yapıyorumda yumusuyo..ahhh hayırlısıyla askerlıgı bıtsede kısmetse 17 ocakta kavussam bitaneme...
Bugün bende kendime söz verdim artık tek tip falan araştırmıcam sinirlerim laçka oldu bu tek tip muhabbetinden çıkacak çıkmayacak çıkarsa yapacak bişey yok bi 3 ay yada 6 ay daha beklicem aşkımı çıkmazsa ocakta sıkı sıkı sarılıcam aşkıma:asigim:
evet kızlar genelde kızınca aramamakla tehdit ediyolar ama takmamak lazım çünkü bizi o ortamdan biraz olsun kopmak için arıyolar bizde mızmızlanınca ellerinde olmadan böyle sözcükler sarfediyolar.
evet kızlar genelde kızınca aramamakla tehdit ediyolar ama takmamak lazım çünkü bizi o ortamdan biraz olsun kopmak için arıyolar bizde mızmızlanınca ellerinde olmadan böyle sözcükler sarfediyolar.
merabalar arkadaşlar,bende size tek tip askerlikle ilgili araştırma yaparken rastladım hemen üye olup yazmak istedim.benim canımda şu an hatayda asker,haftaya zorunlu olarak 1 hafta izine gelecek sonra hakkari yüksekovaya gidecekbugün yine askeriyede haber çıkmış sizide etkileyecek tek tip diye hemen aradı var mı gazetelerde haber var mı diye ama yeni bişey yok sanırım.offf zaten beklemek yeterince zor bir de böyle haberler...bu arada geçmiş olsun Tuti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?