- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
selam kızlar bende uzun dönem bekliyrum şafak kaç topikinden atladım geldiiiim. a.s.ama emin olun sizin sevdicekelrinize vurmaz.rahat olun ve askerleriniz de sesinizdeki tedirginlikle tedirgin etmeyin bakiiiim.hepimizi sağsalim kavuştursun rabbim.opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım allah kavuştursun tatlım walla benımkı fırcaladı bugun benı askerlıgı ben yapıyorum sen nıe bu kadar kasıosunkı dedı doguya gıtcem bırde dedı senı guclu gormem lazımken zayıf goruyorum bnım askım bu kadar gucsuzmu ya dedı topladım hemen kendımı =)))
selam kızlar bende uzun dönem bekliyrum şafak kaç topikinden atladım geldiiiim. a.s.ama emin olun sizin sevdicekelrinize vurmaz.rahat olun ve askerleriniz de sesinizdeki tedirginlikle tedirgin etmeyin bakiiiim.hepimizi sağsalim kavuştursun rabbim.opuyorumnanaktan
hosgeldin miracle07. valla aynen tuti bende bgn nette knstm benımkıyle o lafını bıle ettırmıyo dedım ya=)) ben smdı uzucak dıe dusunursem bu askerlıgı hıc bıtıremem gunler dha cok işkence içinde gecer burda dedı sustum bnde napıyım geleyım burda barı dokeyım ıcımı dedım=)
Merhaba canım inşallah vurmayacak dediğin gibi ben öyle inanmak istiyorum ve inşallahh da öyle olacak.Allah hepimizi bian önce kavuştursun sevdiklerimizeopuyorumnanaktan
ana gece kusu canım sendemi düğün tarihi aldın benim aşkımın koğuşundada 5 kişi varmış düğün nikahı alan hatta 22 kişide nişan tarihi ayarlamışşşş bütün askerlerin kafası karşıkmış napıcaz diye...
benimkide diyorki ben askere gitmeden önce söz nişan tarihi ayarlayalım demiştim bak gördün diyor iyi ki ayarlamadık nerden ne çıkacağı belli olmuyor dedi...
ya böyle hepimiz dalgalı ruh haline sahibiz aslında,hepimiz aynı durumdayız.kimi zmn olumlu düşüncez kimi zmn bunalım içine giricez böyle aslı astarı olmayan haberler döndükçe.ama ben diyorum ki en azından şimdi şuan olumlu düşünelim.mesela hayal kuralım ya hadi sevdiklerimiz dönmüş mesela ona dönüşü için bi supriz hazrlıyckmışız=) hadi herkes yazsın bakalm kim ne supriz yapar sevgilisine?hem böylece kafamız dağılır hem de belki super fikirler ortaya çıkar=)
yok bebeğim ben tarih almadım ocak sonunda hemen istemeye gelcekler eylül gibi de evlenicez artık 7 yıl oldu daha fazla uzamasın :roflol:eğer 9 aya çıkarsa seney kalır ondan korkuyorum bi mutlu olamadım bi kpss bi askerlik offffffffffffffffff
miracle84 tatlım benım askım allah ızın werırse cmartesı gunu dagıtıma gelıyor ıstanbula 2-3 gunlugune bnım kafamda tek bır dusunce war ekımın 1 de benım dogum gunum o zaman yanımda olamayacak bende erken bır tarıhte mesela 25 eylulde canlı muzık olan bır yere gotureyım onu dıyorum basımı koyayım omuzuna butun gun muzık dınlıyım onun yanında dıyorum ona bu zamana kadar soleyemedıgım seylerı soyleyeyım dıyorum bazı konularda ck haksızlık yaptım ona cok sewgımı soyleyemedım ne kadar asık ldugumu soyleyemedım o aksam soyleyeyım dıyorum...cokmu romantıgım ne hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?